Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Adıyaman ve Şanlıurfa yarın okullar tatil mi? 16 Mart 2023 Şanlıurfa ve Adıyaman'da okullar yarın açık mı, kapalı mı, tatil olacak mı?
        1

        Şanlıurfa ve Adıyman bastıran sağanak yağış sonrası sele teslim oldu. Deprem felaketinin yaraları henüz sarılmamışken yaşanan felaket özellikle Şanlıurfa'da büyük hasara yol açtı. Birçok kişi sele kapılırken ilk belirlemelere göre Şanlıurfa ve Adıyaman'daki sel felaketinde can kaybı 11 kişi hayatını kaybetti.

        Peki, Şanlıurfa ve Adıyaman'da okullar yarın açık mı? Tatil açıklaması geldi mi? İşte Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'dan konuyla ilgili gelen açıklama...

        2

        ŞANLIURFA'DA OKULLAR YARIN AÇIK MI?

        Yaşanan sel felaketi nedeniyle Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan Twitter hesabından bir açıklama yaptı. Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Şiddetli sağanak yağışın beraberinde getirdiği olumsuzluklar sebebiyle ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 16.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir.

        Kamu kurum ve kuruluşlarındaki hamile ve engelli kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır." ifadelerini kullandı.

        İşte Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan'ın açıklaması:

        İlimizdeki yoğun sağanak yağış bu gece ve yarın da devam edeceğinden ilimizdeki tüm okul kademelerinde eğitim öğretime 15.03.2023 tarihinde 1 gün ara verilmiştir.

        Kamu kurum ve kuruluşlarında hamile ve engelli olan kamu görevlilerimiz de yarın idari izinli sayılacaktır.

        3

        ADIYAMAN'DA YARIN OKULLAR AÇIK MI?

        Adıyaman'da yarın okullar kapalı. Deprem felaketi nedeniyle il genelinde okulların açılışının 31 Mart tarihine kadar ertelenmesi nedeniyle bugün il genelinde okullar kapalıydı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ