Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Seçim günü marketler açık mı, kapalı mı? 14 Mayıs 2023 Pazar Genel Seçim günü bugün marketler kaça kadar açık ve saat kaçta kapanacak?
        1

        Milyonlarca seçmen 14 Mayıs Pazar 13. Cumhurbaşkanını ve 28. Dönem Milletvekillerini seçmek içni sandık başına gidiyor. Bilindiği üzere seçim günleri bazı yasaklar uygulanıyor. Bu yasaklar kapsamında seçim günü kahvehane, kıraathane ve internet kafe gibi bütün umumi eğlence yerleri kapalı oluyor. Bu noktada gözler "Seçim günü marketler açık mı?" sorusuna çevrildi. İşte A101, ŞOK, Migros, BİM çalışma saatleri...

        2

        SEÇİM GÜNÜ MARKETLER AÇIK MI?

        Seçim günü zincir marketler; BİM, A101, ŞOK, Migros, CarrefourSA açık olacak. Marketlerin her zamanki saatlerinde hizmet vermeye devam etmesi bekleniyor.

        3

        A101 MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

        A101 marketler normal şartlarda hafta içi saat 09.00 ile 21.00 saatleri arasında müşteri kabul etmektedir. Bazı ilçelerde marketin çalışma saatleri uzatılarak 22.00’da kapanmaktadır.

        BİM MARKET ÇALIŞMA SAATLERİ

        BİM marketler zinciri Pazartesi, Salı, Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri 09.00 - 21.00 saatleri arasında hizmet vermektedir.