Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Müzik Selda Bağcan Ankara Mamak konseri ne zaman, saat kaçta? Selda Bağcan konseri nerede, ücretsiz mi?
        1

        Başkent Ankara'da yaz ayları boyunca unutulmaz konserler verildi. Müzik tutkunlarının yakından takip ettiği konserler için belediyeler ücretsiz etkinlikler düzenliyor. Birbirinden ünlü isimlerin konuk olduğu konserde bu sefer efsane isim Selda Bağcan sahne alacak. Selda Bağcan hayranları bu fırsatı kaçırmak istemezken nerede ve ne zaman olacağı ise araştırılmaya başlandı. İşte konsere dair tüm merak edilenler…

        2

        SELDA BAĞCAN ANKARA MAMAK KONSERİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Türküleri ve sevilen tarzıyla büyük bir hayran kitlesine sahip olan usta sanatçı Selda Bağcan Ankara'nın Mamak ilçesinde hayranlarına unutulmaz bir konser verecek. Sesiyle sahneleri yerinden oynatan usta türkücünün dev konseri için hazırlıklar tamamlandı.

        Selda Bağcan 17 Eylül'de sahneye çıkacak, konser saat 20.00'den itibaren başlayacak. Konserin 1-2 saat sürmesi bekleniyor. Ankara Mamak Selda Bağcan konserine şarkıcının hayranlarının ilgisi oldukça fazla.

        3

        SELDA BAĞCAN KONSERİ NEREDE YAPILACAK?

        Ankara Büyükşehir Belediyesi, Başkentlileri sanat ve kültürel etkinliklerle buluşturmaya devam ediyor. Ankara Yaz Şenlikleri ve Yaz Konserleri kapsamında Selda Bağcan Mamak Nato Yolu Caddesi (Eski EGO 3.bölge yanında) dev bir konser verecek. Konsere on binlerce kişinin katılması bekleniyor.