Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Son dakika: Galatasaray'da transfer sesleri! Şampiyonlar Ligi öncesi... - Galatasaray Haberleri
        7

        Everton, "satamazsak bir kez daha kiralamayı düşünürüz" dedi. Onyekuru'ya 1 milyon ve üstü verebilen bir kulüp çıkıp da satın almak isterse gider. Yoksa kiralık kalır.

        8

        Trezeguet: Bu oyuncunun menajeri William D'Avilla. Neredeyse Galatasaray'ın tüm transferlerini yapan menajer. Adeta Florya'ya kamp kurdu. Trezeguet'yi Galatasaray'a satmak istiyor.

        9

        Bu menajer Belhanda'yı da Arap kulüplerine satacak. Arabistan Spor Bakanı kendisinin Fransa'dan çocukluk arkadaşı ve bu ilişkiyi harika kullanıyor. Trezeguet'in fiyatını soran Fenerbahçe'ye Gary Rodrigues'i önermesi de cabası. Kimseyi sevmeyen Comolli onu seviyor.

        10

        Yani D'Avilla Fener'e ya da Galatasaray'a bir oyuncu satacaktır. Ki genç Nijeryalı stoper Ozonwfor'u satmaya çalışıyor. İşin garibi ve tuhaflığı şu ki bu menajer başka bir menajerin oyuncusu olan Kostas Mitroglu'nun getirilmesinde de aktifti. Hatta Galatasaray adına, bir santrafora "ilgileniyoruz" mektubu da götürmüş. Yani neredeyse Galatasaray'ın yarı yöneticisi gibi çalışıyor.

        11

        Bence Trezeguet öncelikle yüzde 40 yurtdışı, yüzde 35 Galatasaray'a gider. Babel'in transferi resmileşirse Galatasaray'ın o bölgede 2. bir isim için sıkı pazarlıkçı Kasımpaşa'nın istediği parayı vermesi zor.

        12

        Fenerbahçe ihtimali ise yüzde 25. Yanal'ın Mısırlıyı beğendiğini biliyorum ama o bölgede Konoplyanka ve Skov alternatifleri de var.

        13

        Santrfor: Diagne satılacak, Belhanda da... Banega ve Feghouli o bölgede kullanılabilir.

        14

        Galatasaray asıl odağını santrafora çevirmiş durumda. Gomis gibi geleni içeri atabilecek isimlere bakıyorlar. Öğrenebildiğim net santrafor ismi yok. D'Avilla'nın teklif götürdüğü santraforun ismi Fenerbahçe için de yazıldı ama zor...

        15

        Falcao yeniden gündeme gelebilir.

        16

        Sağ Bek: Mariano gitmeden transfer yapılmaz. Ama gitsin isteniyor. Fatih Hoca, şartlara göre (misal santrfor için şartlar zorlanacaksa) sağ beki devre arasına bırakıp Linnes-Şener ile yola başlayabilir deniyor. Öncelik Banega-Vedat Muriqi-Diğer santrfor ve sol ön oyuncusunda (Babel-Trezeguet) Onyekuru eğer satılır ve ayrılırsa hızlı kanat forveti de listeye girer. Sağ bek tüm bu mevkiler bittikten sonra düşünülecek.

        17

        Bu arada yerli harekatı da dikkat çekiyor. Galatasaray mevcut statüde tüm kadrosunu yabancılardan oluştursa da yedekten gelip etki edebilecek isimler arayışında. Emre Akbaba'nın da en az şubata kadar oynayamayacak olması düşünüldüğünde Yusuf Erdoğan gibi bonservis ödenmeden gelen isimlerin alınmaya devam edeceği de aşikar.

        18

        Deniz Türüç ise bonservisli bir oyuncu ve transferi en azından şu aşamada beklemeye alınmış durumda.

        YARIN: FENERBAHÇE

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ