Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Serdar Ali Çelikler'den Alanyaspor Fenerbahçe maçı yorumu: Keşke Erol Bulut kötü biri olsaydı! - Spor haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Fenerbahçe yönetimi hep Erol Bulut için "Çok iyi bir insan" ; "Kaliteli biri" diyor. Mutlaka öyledir. Düzgün-kaliteli ve iyi bir insan olduğundan zerre kuşkum yok.

        2

        Lakin düşünmeden edemiyorum, keşke Bulut, kötü bir insan olsaydı da en geç G.Saray derbisinden sonra görevden alınsaydı. Keşke Emre Belözoğlu o zaman gelseymiş.

        3

        Haa bir de "Yapay zeka programı da Erol Bulut" dedi hikayesi var ki o yapay zekayı gerçekten tanımak istiyorum!

        4

        Belözoğlu öyle bir zamanda takımın başına geldi ki 1 beraberlik; Beşiktaş'ın gidişatına göre belki 2 beraberlik kredisi vardı. Malatya'da beraberlik gelip; Beşiktaş Rize'den 3 puanla dönünce ikinci beraberlik kredisi yitirildi.

        5

        Alanya gibi kuvvetli bir takım karşısında iş zordu. Mesut, İrfan yerine 11'deydi.

        6

        Beklediğimden de iyi oynadı. F.Bahçe de Alanya da topu aldıklarında net bir şekilde topu iyi kullanan, kolay top kaybetmeyen ekipler olduklarından düşük tempolu bir İspanya ligi maçı izledik.

        7

        Pasla alan kat eden iki takım vardı sahada. Alanya, Salih ve Berkan'ın iki 18 civarı şutu dışında pozisyonu yoktu. Ama Salih'in şutu üst direkten dışarı çıktı.

        8

        Buna karşın F.Bahçe pozisyon üretemedi ama net bir atakta penaltı pozisyonu ofsayta takıldı. Her şey dengeli gibi görünürken Gökhan Gönül, emekliliğinin geldiğini ilan etti. Önce baskı altında olmadan topu rakibe attı, ardından yanlış kademe yaptı sonra da gidip Davidson'u düşürüp kırmızı kart gördü.

        9

        Artık F.Bahçe 2. yarıyı 10 kişi oynayacaktı. "Mesut çıkar, Osayi girer" diye düşünürken Mert Hakan'ı çıkardı Emre Hoca. Gustavo'yu aldı, Ozan zaten sağ bekti.

        10

        Ben olsam Tisserand'ı alır (Mesut'un yerine) Ozan Mert Hakan gibi dinamik top taşıyabilen iki ismi orta alandan eksiltmezdim. Bence hatalı bir tercihti.

        11

        Sonra bir dönem yine Caner'in ofsaytı bozduğu bir anda Juan Fran'ın şutu da direkten döndü. Efkan'ın uzaktan şutu da 3. direkten dönen top olarak kayıtlara geçti. Bu dönem önde top tutamadığı gibi dripling eksikliği de dikkat çekti.

        12

        Samuel top taşısın diye alındı ama o da yapamadı. Enner yorulup, Pelkas da etkisiz kalınca sürpriz yapacak biri de kalmadı.

        13

        Oyun mantalitesi ve taktik bilinç adına Fenerbahçe'yi ve Belözoğlu'na sınıfı geçirdim.

        14

        Değişiklikleri tartışmalı. Mesut devrede çıkardı. Sinan girmezdi. Tisserand ve Novak'ın son 1.5 dakikada oyuna alınması manasızdı. Bunları da çözünce 'iyi hoca' oluyorsunuz.

        15

        Fenerbahçe adına 45 dakika 10 kişi oynadığı maçta Alanya deplasmanında 1 puan iyidir. Haa şampiyonluk ümidi bence bitti.