Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serenay Sarıkaya çocukluk fotoğrafını paylaştı: Küçük ben! - Magazin haberleri
        1

        Uzun süredir ekranlardan uzak olan ve şimdilerde tatiline hız kesmeden devam eden Serenay Sarıkaya, eski günleri yad etti. Şu sıralar kendisine vakit ayıran Sarıkaya, çocukluk fotoğrafını yayınladı.

        2

        "ESTETİK' DİYENLERE KANIT NİTELİĞİNDE"

        1 Temmuz'da 29 yaşına basan ünlü oyuncu, 9,2 milyon takipçisinin bulunduğu Instagram hesabından paylaştığı gönderiye, "Hiyaaaa. Küçük ben..." notunu düştü. Serenay Sarıkaya'nın 237 binden fazla beğeni alan gönderisi sosyal medyada çok konuşuldu. Takipçileri Sarıkaya'nın paylaşımına, "Aynısın, estetik yok...", "Estetik' diyenlere kanıt niteliğinde!" ve "Bu ne tatlılık" şeklinde yorumlarda bulundu.

        3

        "İNANILMAZ!"

        Oyuncunun, 'Alice Müzikali'nde birlikte rol aldığı yakın arkadaşı Merve Dizdar ise fotoğrafa kayıtsız kalmayarak, "Ya Allah'ım... İnanılmaz!" dedi.

        4

        BAŞROLÜ FARAH KAPTI!

        Öte yandan Serenay Sarıkaya, geçtiğimiz aylarda sosyal medya hesabından zamanlaması uymadığı için "Bergen" filminde yer alamayacağını açıklamıştı. Sarıkaya'nın yoğunluğu nedeniyle rol almadığı projede Farah Zeynep Abdullah başrolü kapmıştı.

        5

        Sosyal medyayı aktif kullananlar ünlüler, geçmişte çektirdikleri fotoğrafları takipçileriyle paylaşıyor. Kimi çocukluk hallerini, kimileri de çalıştıkları sektöre giriş yaptığı ilk yıllarındaki görüntülerini yayınlıyor. Bazen de fotoğraflar arşivlerden çıkıyor...

        6

        DİĞER ÜNLÜLERİN NOSTALJİK PAYLAŞIMLARI

        Onur Buldu

        67

        Oğuzhan Uğur

        68

        Merve Dizdar

        69

        Merve Dizdar

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ