Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Serkan Kaya kimdir, kaç yaşında, nereli? Şarkıcı Serkan Kaya hakkında bilgiler

        Şarkılar Seni Söyler programının yeni konukları belli oldu. Serkan Kaya ismini gören izleyiciler Serkan Kaya kimdir? sorusunu merak ediyor. İşte Serkan Kaya hakkında ayrıntılar...

        SERKAN KAYA KİMDİR?

        Serkan Kaya, 1978 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. İlkokul ve ortaokul eğitimini Sivas'ta tamamladı. Sivas Endüstri Meslek Lisesi mezunu olan Serkan Kaya, liseyi bitirdikten sonra askere gitti. Vatani görevini Ankara Armoni Mızıka Birliği'nde tamamlayan Serkan Kaya, İstanbul'a gelerek müzikal çalışmalara başladı.

        2001 yılında ilk albümünü çıkaran Serkan Kaya, albüm çalışmasının ardından daha çok söz ve beste çalışmalarına ağırlık verdi. 2011 yılında ‘Aşk Ne Demek Bilen Var mı?’ adlı ikinci albümünü çıkaran Serkan Kaya, bu albümdeki bütün şarkıların sözü ve müziğini de kendisi yazdı. "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" albümünün çıkış şarkısı olan "Sevemiyorum" şarkısına klip çeken Serkan Kaya, daha sonra "Aşk Ne Demek Bilen Var mı?" ve "Zor Bela" adlı şarkılarını kliplendirdi.

        2015’te "Gönül Bahçem" adlı yeni albümünü çıkaran Serkan Kaya, 43. Altın Kelebek Ödülleri'nde "En İyi Fantezi - Halk Müziği (Erkek)" ödülünü kazandı. Serkan Kaya'nın en bilinen eserleri ise "Mesele" ve "Kalakaldım" adlı şarkılarıdır.

        REKLAM

        SERKAN KAYA'NIN ALBÜMLERİ

        Senden Sonra Ben - 2000

        Aşk Ne Demek Bilen Var Mı? - 2011

        Gönül Bahçem - 2015

        Miras - 2017

        Haberi Hazırlayan: Mete Ertunç Sevilir
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ