Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sevcan Yaşar ile İrsel Çivit evlendi - Son Dakika Magazin haberleri
        1

        Sevcan Yaşar, müzisyen İrsel Çivit'ten üç ay önce evlilik teklifi almıştı. "Evet" yanıtını veren ünlü oyuncu, dört gün önce sevgilisiyle nişanlanmıştı.

        2

        EVLENDİLER

        Çift, mutlu birlikteliklerini evlilikle taçlandırdı. Sade bir nikah töreni ile evlenen Yaşar ile Çivit, Fuat Paşa Yalısı'nda dünyaevine girdi. İkiliyi bu mutlu günlerinde aileleri ve yakın arkadaşları yalnız bırakmadı.

        3

        DÖRT GÜN ÖNCE NİŞANLANDILAR

        Sevcan Yaşar ile İrsel Çivit, dört gün önce nişanlanarak, evlilik yolunda ilk adımı atmıştı. Çift, mutlu haberi sosyal medya hesaplarından yayınladıkları gönderilerle duyurmuştu.

        4

        Kırmızı bir elbise ve aynı renk ayakkabı giymeyi tercih eden Sevcan Yaşar, bu fotoğrafı 'kalp' emojisi ile birlikte takipçileriyle paylaşmıştı. İkiliye çok sayıda "Mutluluklar" mesajları ve beğeni yağmıştı.

        5

        "ÇOK MUTLUYUM!"

        Sevcan Yaşar, evlilik teklifinin ardından mutluluğunu şu sözlerle dile getirmişti:

        Kim der ki mucizeler olmuyor değil ve dünyaya rağmen hala hayata bir yerden güzel bakan, iyi olmak, iyi kalmak, iyi görmek, göğsünün altında uyuyan kalbini sevgiye ve aşka emanet edebilme cesaretini göstererek dünyaya bir başka hayat da var diyerek meydan okumak… Çok mutluyum(uz). Bu duyguyu bizimle paylaşan her bir kalbi de ayrı ayrı öpüyorum(uz)… Elbette daha uzun yazacağım ama şimdi bugüne not düşsün istedim. Zira renkleri daha güzel, sesleri daha duyulur, şarkıları daha derin yapan bu anı yaşamak istiyorum...

        6

        "TANIŞTIĞIMIZ YERDE TEKLİF ETTİM"

        İrsel Çivit de şunları söylemişti:

        Tanıştığımız yerde, tanıştığımız tarihte teklif ettim. 19.19.19... Aslında ayın 19’u, saat 19.19'da teklif ettiğim için... Sevcan’ın haberi yoktu. O fotoğraf çekimi için geldiğini sanıyordu ve tamamen sürpriz oldu. Çok yakın dostlarımız vardı. Yurt dışından oyuncu arkadaşlarımız da bunun için geldi.

        Fotoğraflar: Instagram

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ