Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünyadan Shakira'nın kardeşi ile Gerard Pique yumruk yumruğa kavga etti!
        4

        KAVGAYI POLİS AYIRDI

        İspanyol basınında yer alan haberlere göre; Gerard Pique, çocuklarını ziyaret etmek üzere Miami'ye yaptığı ilk seyahat sırasında Shakira ile tartıştı. Bu sırada ünlü şarkıcının erkek kardeşi Tonino Meberak araya girdi.

        5

        Gerard Pique ile Tonino Meberak büyüyen tartışma sonrasında yumruk yumruğa kavga etti. İkilinin kavgasını polis memurların ayırdı.
        Konuyla ilgili Pique veya Shakira'dan resmi bir açıklama gelmedi.

        6

        BARCELONA'DAN TAŞINDI

        Yaşananların ardından Shakira, çocukları Milan ve Sasha ile bir zamanlar sevdiği adamla birlikte yaşadığı İspanya'nın Barcelona kentine ve oradaki hayatına veda etmişti.

        7

        ABD'nin Florida eyaletine taşınan Shakira, sosyal medya hesabından duygusal bir mesaj yayınlamıştı. Ünlü şarkıcı,çocuklarına düzenli bir hayat sağlamak için yerleştiğini belirtmişti.

        8

        "YENİ BİR DÖNEME BAŞLIYORUZ"

        Shakira, ayrıca bu vedasının kendisi için hiç de kolay olmadığını ifade etmişti. Gelecekten umutlu olduğunu söyleyen şarkıcı, "Bugün, onların mutluluğu için arayışımızda yeni bir döneme başlıyoruz. Barcelona'da bir sürü dalgada benimle birlikte sörf yapanlara teşekkür ederim" demişti.

        9

        "DOSTLUĞUN, AŞKTAN DAHA UZUN ÖMÜRLÜ OLDUĞUNU ÖĞRENDİM"

        Shakira, Barcelona'da yaşadığı süre içinde arkadaşlığın ve dostluğun aşktan daha uzun ömürlü olduğunu öğrendiğini satırlarına eklemişti. Şarkıcı, paylaşımını "Beni cesaretlendiren gözyaşlarımı silen, bana esin veren ve büyümemi sağlayan herkese teşekkür ederim" sözleriyle sonlandırmıştı.

        10

        DOLAPTAKİ REÇEL SHAKIRA'YI 'UYANDIRDI'

        Gerard Pique'nin eski sevgilisi Shakira'yı aldattığı iddiası, Shakira'nın buzdolabından olan bir reçel sayesinde ortaya çıkmıştı. Çünkü reçel yemeyi sevmeyen Pique'nin evde olduğu sırada buzdolabında yenmiş reçel bulan Shakira, bu durumdan şüphelenmişti. İddiaya göre; o reçel Pique'nin sevgilisi Clara Chia için alınmıştı.

        11

        "BİR KADININ KENDİNİ BİR ERKEKLE TAMAMLAYABİLECEĞİNE İNANDIM"

        Yaşananların ardından konuyla ilgili konuşan Shakira, "Bir kadının, kendini bir erkekle tamamlayabileceğine inandım. Ayrıca çocukların anne ve babalarıyla birlikte aynı çatı altında olduğunu hayal ettim. Hayatta bütün düşlerinizi gerçekleştiremezsiniz ama hayat bunu da telafi edecek olanaklar sunar" demişti. Ünlü şarkıcı, sahip olduğu iki oğlunun da hayatın, yolunda gitmeyen bazı şeyler için kendisine sunduğu bir telafi olduğunu sözlerine eklemişti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ