Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sibel Can'ın Simi Adası kaçamağı - Magazin Haberleri
        1

        Ünlü sanatçı Sibel Can, 6 Haziran'da vereceği Harbiye konseri öncesi soluğu Yunanistan'da aldı.

        2

        Simi Adası'na giden 51 yaşındaki şarkıcı, Kali Strata adlı taş merdivenlerde objektif karşısında poz verdi.

        3

        Fotoğraflarını da Instagram'dan yayınlayan Sibel Can'ın paylaşımları, kısa sürede takipçilerinden yoğun ilgi gördü.

        4

        Sezon boyunca çalışıp yorulan televizyon ve sanat dünyasının ünlü isimleri, havaların ısınmasıyla soluğu tatilde aldılar. İşte sosyal medya hesaplarından paylaştıkları tatillerinden o kareler...

        5

        MELİS SEZEN

        Son dönemin popüler oyuncularından Melis Sezen (25) de soluğu Endonezya'nın Bali Adası'nda almıştı. Işıltılı transparan bir elbise ile objektif karşısına geçen Sezen, fotoğraflarını "Nehrin kızıyım ben!" notuyla yayınlamıştı.

        6

        BURCU ESMERSOY

        Geçtiğimiz günlerde yaklaşık 7 aydır aşk yaşadığı yazılımcı Nazım Akmandil'den evlilik teklifi aldığını dile getiren sunucu Burcu Esmersoy (45), soluğu Dubai'de almıştı.

        7

        İddialı bikinisiyle objektif karşısına geçen Esmersoy, "Akşamüstü biraz mavilik..." ifadelerini kullanmıştı.

        8

        SELEN GÖRGÜZEL

        Geçtiğimiz mart ayında oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan'dan boşanan Selen Görgüzel (43), havuz başında poz vermişti. Görgüzel, o kareleri, "Oh be! Yavaştan sezonu açalım o zaman!" notuyla sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

        9

        YASMİN ERBİL

        Şovmen Mehmet Ali Erbil'in oyuncu Nergis Kumbasar ile evliliğinden dünyaya gelen kızı Yasmin Erbil, (26) sezonu Dubai'de açmıştı. Plajda güneşlenirken çekilen fotoğraflarını Instagram'dan yayınlayan Yasmin Erbil, "Yaz; lütfen kal..." ifadelerini kullanmıştı.

        10

        ŞEVVAL ŞAHİN

        Yılın yarısını seyahat ederek geçiren ve daha önce uçak yolculuğundan yorulduğunu ifade eden Şevval Şahin (22), pembe renkli iddialı bikinisiyle poz vermişti.

        Tatil yapmak için İspanya'nın Formentera adasına giden Miss Turkey 2018 birincisi, teknede çekilen fotoğraflarını paylaşmıştı.

        11

        BURCU ÖZBERK

        Oyuncu Burcu Özberk (32), rol aldığı 'Aşk Mantık İntikam' adlı dizinin final yapmasının ardından soluğu Endonezya'nın Bali Adası'nda almıştı.

        12

        Bikinisiyle objektif karşısında poz veren Özberk, fotoğraflarını "Gün erken başlıyor, uyanamıyorum." notuyla yayınlamıştı.

        13

        AYBÜKE PUSAT

        Oyuncu Aybüke Pusat (27) da sezonu Tunus'ta açmıştı. Denizin ve sıcak havanın keyfini çıkaran Pusat, bikinili pozunu takipçileriyle paylaşmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ