Takipde Kalın!
Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
Gündem Ekonomi Dünya Spor Magazin Kadın Sağlık Yazılar Teknoloji Gastro Video Stil Resmi İlanlar

İstanbul Esenyurt'ta yaşayan Yasemin Kaymaklı,, eşinden şiddet görüyordu. Dava dosyasında yer alan bilgilere göre, 10 Temmuz 2014'te Kaymaklı çifti arasında çocuk bezi yüzünden tartışma çıktı.

Habertürk'ten Oğuzcan Obuz'un haberine göre, Özkan Kaymaklı eşi Yasemin Kaymaklı ve o tarihte 7 aylık olan küçük çocuğunu darp etti. yaşananların ardından Yasemin Kaymaklı eşini öldürdü.

AĞIRLAŞTIRILMIŞ MÜEBBET İSTEMİ İLE DAVA AÇILDI

Kaymaklı hakkında ağırlaştırılmış müebbet istemiyle dava açıldı. 3 yıl tutuklu kalan Yasemin Kaymaklı hakkında mahkeme heyeti, kadının korku ve telaşla sınırı aşması sonucu eylemi gerçekleştirildiğine kanaat getirdi. Yasemin Kaymaklı'ya ceza verilmesine yer olmadığı kararlaştırıldı. Verilen o karar ise istinaf’a taşındı.

Şurada Paylaş!
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ