Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        Sinop’un Boyabat ilçesinde vatandaşların huzurunu kaçıran gürültülü motosikletlere yönelik düzenlenen denetimde, kurallara uymayan 3 sürücüye toplam 386 bin lira idari para cezası uygulandı.
        Boyabat’ta son dönemde vatandaşların en çok şikayet ettiği konuların başında gelen gürültülü motosikletler için güvenlik güçleri düğmeye bastı. Özellikle gece saatlerinde abartı egzoz ve plakasız motosikletlerle çevreyi rahatsız eden sürücülere yönelik denetimler en üst seviyeye çıkarıldı. Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Büro Amirliği ekipleri, Adnan Menderes Bulvarı üzerinde kapsamlı bir uygulama gerçekleştirdi. Vatandaşlardan gelen yoğun şikâyetleri değerlendiren ekipler; plakasız, tescilsiz ve abartı egzoz kullanarak çevre kirliliği oluşturan motosikletleri tek tek durdurdu.
        Yapılan kontrollerde trafik kurallarını ihlal ettiği, çevreye rahatsızlık verdiği ve standart dışı donanım kullandığı belirlenen 3 motosiklet sürücüsüne, ilgili trafik kanunu maddeleri uyarınca toplam 386 bin TL para cezası kesildi. Kurallara aykırı olduğu tespit edilen motosikletler, çekici yardımıyla yediemin otoparkına çekilerek trafikten men edildi.

        Anadolu Ajansı, DHA ve İHA tarafından geçilen tüm Sinop haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sinop Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler