Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        İnsan Hak ve Hürriyetleri (İHH) İnsani Yardım Vakfı Sivas Şubesince toplanan gıda ve çeşitli ihtiyaç malzemeleri yüklü 2 tır Gazze'ye uğurlandı.

        Tarihi Jandarma Binası önünde düzenlenen törende konuşan İHH Sivas Şube Başkanı Efe Zileli, yardımların Gazze halkının sıkıntılarının bir nebze olsun giderilmesi amacıyla gönderildiğini söyledi.

        Hayır sahiplerinin destekleriyle toplanan şeker, un, kuru gıda, çocuk bezi, çocuk maması gibi insani yardım yüklü tırları dualarla uğurladıklarını belirten Zileli, "Özgürlük filosunda sadece insani yardım malzemesi olmayacak. Aynı zamanda ambargoyu kaldırmak için dil, din ve ırk ayırmadan tüm dünyadan vicdanlı insanları da göndereceğiz. Özgürlük filosu ile Gazze'ye gitmek isteyen kardeşlerimiz İHH internet sayfasından katılım için hazırladığımız belgeyi doldurarak müracaatını yapabilir." diye konuştu.

        Konuşmanın ardından yardım tırları dualarla uğurlandı.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler