Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin

        DG Sivasspor’un tecrübeli teknik direktörü Rıza Çalımbay, UEFA Avrupa Konferans Ligi PlayOff Turu rövanş maçında Kopenhag ile oynayacakları maçla beraber Avrupa kupalarında 22. karşılaşmasına çıkacak.

        Rıza Çalımbay, teknik direktörlük kariyerinde Avrupa kupalarında toplam 21 müsabakaya çıktı. Çalımbay yönetimindeki Denizlispor, 20022003 sezonlarında UEFA Avrupa Ligi'nde 8 maçta, 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 3 mağlubiyet almıştı. 20052006 sezonunda Beşiktaş’ın başında 4 UEFA Avrupa Ligi mücadelesinde görev alan Rıza Çalımbay, bu maçlarda ise 3 galibiyet ve 1 mağlubiyet elde etmişti.

        Geçen sezon Sivasspor ile 4 UEFA Avrupa Ligi müsabakası heyecanı yaşayan Çalımbay, bu maçlarda ise 2 galibiyet ve 2 mağlubiyetle sahadan ayrıldı. Korona virüse yakalandığı için kalan 2 maça çıkamayan Çalımbay’ın görevini yardımcı antrenör Bülent Albayrak üstlenmişti. Çalımbay idaresindeki Sivasspor, bu sezon UEFA Avrupa Konferans Ligi 2. ön eleme maçlarında ise Petrocub ile karşılaşmış, 2 maçtan da 10'lık skorla galip ayrılmıştı. Yiğidolar, UEFA Avrupa Konferans Ligi 3. ön eleme ilk maçında Dinamo Batumi’yi 21 yenerken, rövanş maçında da rakibiyle 11 berabere kalmıştı. Kırmızıbeyazlılar, playoff turu ilk maçında da sahasında Kopenhag’a 21 yenilmişti.

        Sivasspor, UEFA Avrupa Konferans Ligi playoff turu rövanş maçında yarın saat 20.00’de Danimarka temsilcisi Kopenhag ile mücadele edecek.

        Anadolu Ajansı ve DHA tarafından geçilen tüm Sivas haberleri, bu bölümde Haberturk.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak ajans kanallarından geldiği şekliyle yer almaktadır. Sivas Haberleri alanında yer alan haberlerin hepsinin hukuki muhatabı haberi geçen ajanslardır.

        Günün Önemli Manşetleri

        Benzer Haberler