Adana'da çıkan bar kavgasında solist hayatını kaybetti
Adana'da bir olay meydana geldi. Bir barda hesap ödeme yüzünden kavga çıktığı öne sürüldü. Kavgada işletmenin ortağı tabancayla vurularak öldürüldü, 1 kişi yaralandı
ABONE OLAdana'nın merkez Seyhan ilçesindeki bir barda hesap ödeme yüzünden çıktığı öne sürülen kavgada işletmenin ortağı tabancayla vurularak öldürüldü, 1 kişi yaralandı.
AA'daki habere göre olay; Adana'nın Seyhan ilçesinde meydana geldi. İş hanında bulunan barda gece saatlerinde işletmenin ortağı ve solisti Kenan Arslan ile henüz ismi öğrenilemeyen bir müşteri arasında hesap ödeme yüzünden tartışma çıktı.
Barın dışında devam eden tartışma daha sonra kavgaya dönüştü.
Tarafların yakınlarının da karıştığı kavgada Arslan ve karşı taraftan Abdulhalik D, tabancayla vurularak yaralandı.
Hastaneye kaldırılan yaralılardan Arslan, doktorların tüm müdahalelerine rağmen kurtarılamadı. Arslan'ın cenazesi otopsi için Adana Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.
Polis ekipleri, kavgaya karıştığı gerekçesiyle şüpheliler Hüseyin Ç. ve 18 yaşından küçük B.D'yi gözaltına aldı.