Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA! Begüm'ün katili 'makasçı maganda' yakalandı! - Haberler
        .png
        .png

        Küçükçekmece Sefaköy’de 21 Temmuz akşamı bir trafik terörü yaşandı. Habertürk'ten Mustafa Şekeroğlu'nun haberine göre, olay günü akşam saat 23:20 sıralarında polise “Takla atarak yolcuların arasına dalan bir araç” konusu ihbarı geldi. Bölgeye hemen 112 aracılığıyla ambulanslar gönderildi. Yaşanan kazada biri ağır yaralı 12 kişi tedavi için çeşitli hastanelere götürüldü.

        BEGÜM HAYATINI KAYBETTİ

        Polisin ulaştığı ilk bilgilere göre, trafikte makas atan bir araç, Beşyol mevkisinde bekleme yapan araca arkadan çarptı. Bu çarpmayla taklan araç durakta otobüs bekleyen yolcuların arasına daldı. Yaşanan kaza sonucu 12 kişi yaralandı. Hastaneye kaldırılan 19 yaşındaki Begüm Kartal, tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        ŞÜPHELİ ALKOLLÜ ÇIKTI TUTUKLANDI

        Olaya hemen müdahale eden polis, kazaya neden sürücü Fatih S.’yi gözaltına aldı. Yapılan kontrollerde sürücü Fatih S. 142 promil alkollü çıktı. İncelemede şüpheli Fatih S.’nin “Uyuşturucu kullanmak”,”Cinsel taciz” ve “Evden hırsızlık” suçlarından polisde kayıtları çıktı. Adliyeye çıkarılan şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

        BEGÜM 4 KİŞİYE HAYAT VERDİ

        Hayatını kaybeden 19 yaşındaki İstanbul Üniversitesi öğrencisi Begüm Kartal’ın, ölümüyle büyük bir yıkım yaşayan ailesi, kızlarının organlarını bağışlayarak 4 hastaya umut oldu. Kızlarının organlarıyla 4 kişinin yaşama tutunmasını sağlayan Haluk ve Melek Kartal çifti, trafik terörünün son bulmasını ve herkesin daha çok organ bağışında bulunmasını istedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ