Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Son dakika: Beşiktaş'ta transfer sezonu başladı! - Spor Haberleri - Beşiktaş Haberleri
        1

        Süper Lig'in şampiyonu Beşiktaş, gelecek sezon Şampiyonlar Ligi'nde de mücadele edecek iddialı kadro için çalışmalarını sürdürüyor.

        2

        Aboubakar'ın geleceği ile ilgili belirsizlik sürerken siyah-beyazlılar, kaliteli bir forvet için düğmeye bastı.

        3

        Avrupa basınında ortaya atılan iddialara göre; Kartal'ın listesinin başında Fulham'da forma giyen Aleksandar Mitrovic geliyor.

        4

        Fulham'ın Championship'e düşmesi ile takımdan ayrılması gündeme gelen yıldız oyuncu için Beşiktaş'ın nabız yokladığı kaydedilirken Sırp golcü için Fenerbahçe'nin temaslarda bulunduğu aktarıldı.

        5

        2024'e kadar sözleşmesi bulunan 26 yaşındaki futbolcuyu kiralamak isteyen siyah-beyazlılar, Şampiyonlar Ligi faktörüne güvenirken önümüzdeki günlerde Londra ekibiyle masaya oturulması planlanıyor.

        6

        YENİDEN BENTEKE!

        İngiliz basınında yer alan haberlere göre; Beşiktaş'ın forvet için listesindeki diğer isimlerden biri ise geçtiğimiz sezon da gündeme gelen Christian Benteke...

        10

        Portekiz ekibi ile konuyu masaya yatıran siyah-beyazlılar, oyuncuyu yeniden kiralamak için önemli yol kat etti.

        11

        24 yaşındaki oyuncunun da Beşiktaş'ta çok mutlu olması bu konuda önemli bir faktör olurken satın alma opsiyonu da bu kez belirlenecek.

        12

        Sporting cephesinin Rosier için 7 milyon Euro'luk bedel biçtiği ifade edilirken Beşiktaşlı kurmaylar bu rakamı biraz daha aşağı çekebilmek için görüşmelerini sürdürüyor.

        13

        GHEZZAL BEKLEYİŞİ

        Sezonu asist kralı olarak tamamlayan Rachid Ghezzal için de Beşiktaş yönetiminin temasları devam ediyor.

        14

        Bonservisini elinde bulunduran Leicester City, 1 yıl sözleşmesi bulunan Ghezzal'i satıp para kazanmak isterken konuşulan rakamlar Beşiktaş'ın beklediğinin şimdilik çok uzağında.

        15

        Başta Fransa olmak üzere Avrupa'dan talipleri olan Cezayirli yıldız için İngiliz ekibinin 16 milyon Euro'dan kapıyı açtığı ifade edildi.