Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Dünya Trump'ın morali çok bozuk! Son dakika ABD haberleri
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        ABD'nin mevcut Başkanı Donald Trump görevdeyken ikinci kez azil sürecinden geçmesiyle ABD başkanları arasında tarihe geçti. Geçtiğimiz gün Temsilciler Meclisi oy çoğunluğuyla Başkan Trump'ın görevden azledilmesine ilişkin süreci başlattı. Tüm bunların ardından Trump'ın Beyaz Saray'da kendini izole ettiği ve moralinin bozuk olduğu ifade edildi.

        CNN'e konuşan ismi açıklanmayan Beyaz Saray danışmanı Trump'ın kendine acıma modunda olduğu belirtti.

         ABD'de Trump'ın azli için tarihi süreç başladı! Sırada ne var?
        ABD'de Trump'ın azli için tarihi süreç başladı! Sırada ne var? Haberi Görüntüle

        "BU NOKTAYA TRUMP'IN KENDİ HAMLELERİ GETİRDİ"

        Beyaz Saray danışmanı, herkesin birbirine kızgın olduğu belirtirken, 'Trump'ın insanların yeterince kendini savunmadığını düşündüğü için üzgün olduğunu' dile getirdi.

        REKLAM

        Trump'ın destekçilerini Kongre binası baskınına teşvik etmesi sebebiyle Cumhuriyetçiler arasında sempatisini kaybettiğini belirten kaynak, "İşleri bu noktaya Trump'ın kendi hamleleri getirdi" dedi.

         ABD Kongre binasında asker yığını!
        ABD Kongre binasında asker yığını! Haberi Görüntüle

        Kongre binasına düzenlenen saldırıların ardından Beyaz Saray'daki birçok yetkili istifa etmişti. CNN'e konuşan bir başka Beyaz Saray yetkilisi ise, Trump'ın odasından çok çıkmadığını söyleyerek, " O artık tek başına, çevresinde kafasındaki fikirleri paylaşabileceği çok insan da yok. Twitter'da kullanmadığına göre fikirlerini nasıl aktaracak Tanrı bilir" dedi.

        Bir başka kaynak ise, Trump'ın yarın Amerikan futbolu takımı New England Patriots'a Başkanlık Onur Ödülü Madalyası vermeyi planlandığını ancak, New England Patriots'ın bunu kabul etmediğini söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ