Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Son dakika... Cumhurbaşkanı Erdoğan Balıkesir'de konuşuyor

        AK Parti Genel Başkanvekili ve Başbakan Binali Yıldırım, partisinin Balıkesir'de Atatürk Stadyumu'nda düzenlediği mitingine katıldı. Binali Yıldırım burada vatandaşlara hitap etti.

        Başbakan Yıldırım'ın"15 Temmuz'da Balıkesir, Balıkesirliler indi meydanlara darbecilere darbeyi vurdu." dedi.

        Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın arkasında dimdik durduklarını ifade eden Yıldırım, “Türkiye’nin tarihi bir değişime hazırlandığı bu dönemde yine Balıkesir ile birlikte kutlu yürüyüşümüze aynen devam edeceğiz. Artık Türkiye’yi gelecek 5 yıl için kimin yöneteceğine siz karar vereceksiniz. Bu kararınızı 24 Haziran’da sandıkta vereceksiniz. Milli birliğimizi, beraberliğimizi, huzurumuzu daha da güçlendireceğiz. 24 Haziran zaferiyle birlikte bu günlerde ekonomimiz üzerinde oynanan oyunları da bozacağız. Yerli ve uluslararası yatırımlara çok daha büyük imkanlar sağlayacağız. Kadın girişimciliğini güçlendireceğiz. Kadınlarımızın iş hayatına katılım oranını yüzde 40’lara çıkaracağız. 16 yıldır gücümüzü sizlerden alıyoruz" diye konuştu.

        Binali Yıldırım sözlerini şöyle sürdürdü:

        "Biz de Recep Tayyip Erdoğan ve arkadaşları olarak her mücadelede 81 milyon vatan evladının gücünü hissediyoruz. 24 Haziran’da yeni bir bahara, ufka uyanacağız. 24 Haziran güçlü Türkiye’nin doğuşu olacak. Darbeci, ayrımcı zihniyetleri tarihin derinliklerine göndereceğiz. Bu seçimlerde meclis çok önemli. Meclisin de güçlü olması lazım. Kalan 28 günde var gücümüzle çalışacağız”."

        Konuşmasının sonunda Balıkesir’e yapılacak hizmetleri de aktaran Yıldırım, “Balıkesir-Dursunbey yolu önümüzdeki sene bitiyor. Dursunbey’e bu sene sonuna kadar doğalgaz vereceğiz. Hayırlı uğurlu olsun” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ