Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa YETER ARTIK! Son dakika: 20 yaşındaki Buket, yol kenarında silahla öldürülmüş halde bulundu! - Haberler
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Olay, Ereğli ilçesinde yaşandı. Alınan ilk bilgiye göre, 20 yaşındaki Buket İlhan’ın cansız bedeni yol kenarında bulundu. İhbarla olay yerine gelen jandarma ekipleri, genç kızın silahla öldürüldüğünü belirledi.

        Zafer Samancı'nın haberine göre İlhan’ın cansız bedeni, jandarma ekiplerinin detaylı incelemesi sonrasında otopsi için morga kaldırıldı.

        ERKEK ARKADAŞINDAN 'İNTİHAR ETTİ' İDDİASI

        Öte yandan şüpheyle gözaltına alınanların, olay sırasında genç kızın yanında bulunan ve erkek arkadaşı olduğu belirtilen Batuhan B. ile olayın ardından yardım istediği arkadaşı Serkan Ş. ve babası Abdullah Ş. olduğu öğrenildi.

        DHA'da yer alan habere göre Batuhan B.'nin, ilk ifadesinde, genç kızın intihar ettiğini öne sürerek, "Ben ve Buket, araçla birlikte mezarlığın karşısındaki boş araziye gittik. Buket orada intihar edeceğini söyleyip, çantasından çıkardığı tabancayı başına dayayıp, ateş etti. Buket, kanlar içinde yere yığıldıktan sonra tabancayı alıp, ben de intihar etmek istedim sonra panikleyip, arkadaşım Serkan Ş.'yi aradım. Serkan, babası Abdullah Ş. ile birlikte geldi. Tabancayı onlara vermiştim. Saklamışlar" dediği öğrenildi.

        SİLAHI METRUK EVE SAKLAMIŞLAR

        Olay yerine geldikten kısa süre sonra polis merkezine gidip, teslim olduğunu anlatan Batuhan B., "Olay yerinden sonra ben kedi aracımla arkadaşımla babası da araçlarıyla polis merkezine gidiyorduk. O sırada benim aracın yakıtı bitti. Aracın yol ortasında durmaması için ara sokağa itekleyerek götürdük sonra onlarla birlikte polis merkezine gidip, durumu anlattım" dedi.

        Serkan Ş. ve babası Abdullah Ş.'nin de ifadelerinde, Batuhan B.'nin panik içinde evlerine gelip, durumu anlattığını, birlikte olay yerine gittiklerini ardından da Batuhan B.'nin durumu bildirmesi için polis merkezine gittiklerini söylediği öğrenildi.

        Jandarma ekiplerinin, şüphelilerin mahallede kullanılmayan, ahşap eve sakladıkları tabancaya el koyup, kriminal laboratuvara gönderdiği belirtildi.

        ARACI İTTİKLERİ AN KAMERADA

        Öte yandan Batuhan B. ve arkadaşının yakıtı bittiği belirtilen aracı ara sokağa itme anlarının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ