Dehşet! Karısını odunla döverek öldürdü!
Gümüşhane'de kan donduran bir kadın cinayeti işlendi. Olayda, Halis Pekin adlı kişi, karısı 26 yaşındaki Arzu Pekin'i odunla döverek öldürdü
Gümüşhane'nin Torul ilçesinde Halis Pekin (27) tartıştığı eşi Arzu Pekin’i (26) başına odunla vurarak öldürdü.
DHA'nın haberine göre olay, öğle saatlerinde ilçenin Merkez Mahallesi’nde meydana geldi. Odun istifleyen Halis Pekin ile 1,5 yıllık eşi Arzu Pekin arasında henüz bilinmeyen nedenle tartışma çıktı.
Tartışma sırasında Halis Pekin elindeki odunla eşini dövdükten sonra kamyonetine binip uzaklaştı. Mahallelinin ihbarı üzerine adrese sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi.
Fotoğraf: İHA
Sağlık ekiplerinin yaptığı kontrollerde başından yaralanan Arzu Pekin’in hayatını kaybettiği belirlendi.
Fotoğraf: İHA
Olaya ilişkin çalışma başlatan jandarma ekipleri, Halis Pekin'in kamyonetini Gümüşhane-Trabzon kara yolunda terk edilmiş halde buldu. Ekiplerin, Halis Pekin’i yakalamak için başlattığı çalışma sürüyor.