Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa SON DAKİKA DEHŞET! Kazada açılan kapıdan düştü! Sonrası dehşet! - HABERLER
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Antalya'da, dün gece Muratpaşa ilçesinde Gazi Bulvarı üzerinde insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Çallı semtinde kurulan Perşembe Pazarı'nda esnaflık yapan Zafer Şener, pazar bitiminde tezgahını toplayıp, minibüse koydu. Düden Kavşağı'ndan `Toptancı Hali´ istikametine doğru giden minibüsü iddiaya göre yolda bir araç sıkıştırdı. Direksiyon kontrolünü kaybeden Zafer Şener'in kullandığı araç, solda bulunan orta refüj demirlerine vurduktan sonra yan yattı.

        AÇILAN KAPIDAN DÜŞTÜ

        DHA'da yer alan habere göre bu arada, yolcu konumunda bulunan ve sürücü Şener'in yeğeni olan Ayşe Karakuş (40), açılan kapıdan yola düştü. Yan yatan minibüs talihsiz kadının üzerine devrildi. Kazayı görenler yardıma koştu. Önce yolu kapatan vatandaşlar, ardından yan yatan minibüsü doğrultarak 112 ekibine haber verdi.

        OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

        Kaza yerine gelen sağlık ekipleri Ayşe Karakuş'un hayatını kaybettiğini belirledi. Kazayı hafif yaralı atlatan sürücü Zafer Şener ise Antalya Atatürk Devlet Hastanesi'ne götürüldü. Şener buradaki tedavinin ardından polis merkezine giderek ifade verdi.

        POLİS KAZAYA NEDEN OLAN SÜRÜCÜYÜ ARIYOR

        Kazayı haber alıp olay yerine gelen sürücü Zafer Şener'in yakınları, Ayşe Karakuş'un cansız bedenini minibüsün yanında görünce sinir krizi geçirdi. Karakuş'un cansız bedeni Adli Tıp Kurumu morguna kaldırılırken, kazaya sebebiyet verdiği iddia edilen araçla ilgili olarak polis çok yönlü soruşturma başlattı.

        Bu arada, kaza yapan sürücü Zafer Şener'in, ASAT Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı'nın sporcusu olan Hüseyin Şener'in babası, ölen Ayşe Karakuş'un ise kuzeni olduğu öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ