Elazığ'da depremin ardından ilk ders zili çaldı!
Elazığ'da yarı yıl tatilinin ardından deprem nedeniyle ara verilen eğitim öğretim yeniden başladı. Üç hafta eğitime ara verilen ildeki 515 okulda 8 bin 895 öğretmen ve 126 bin 276 öğrenci ders başı yaptı. Depremde hayatını kaybeden iki öğrencinin okullarında ise duygusal anlar yaşandı
ABONE OLElazığ'ın Sivrice ilçesinde, 24 Ocak'ta meydana gelen 6.8 büyüklüğündeki depremin ardından eğitim öğretime 3 hafta ara verilen il ve ilçelerdeki 435 resmi ve 80 özel okulda 8 bin 895 öğretmen ve 126 bin 276 öğrenci için ilk ders zili çaldı.
Read more!
BAZILARI EN YAKIN OKULA GİDECEK
AA'da yer alan habere göre depremde hasar gördüğü için boşaltılan il merkezi ve ilçelerdeki 33 okuldaki 11 bin 371 öğrenci, yeni okullar inşa edilene kadar en yakın okulda eğitim görecek.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ