Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe SON DAKİKA! Emre Belözoğlu açıkladı: Sosa, Mert Hakan...Fenerbahçe haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Dün gece yayınlanan Kontra programında Habertürk yazarı Serdar Ali Çelikler, Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu ile telefon görüşmesini anlattı.

        2

        "Emre Belözoğlu'na 'Futbolcular hocayı satıyor mu?" diye sordum diyen Çelikler, Belözoğlu'nun "Futbolcuların hocayı satma gibi bir durum imkansız. Kimse öyle bir şeye cesaret edemez. Bir kere her şeyin başında ben varım, kimse buna cüret edemez." yanıtını verdiğini aktardı.

        3

        "EROL HOCA BENİM AĞABEYİM"

        Çelikler, Belözoğlu'nun sportif direktörlük süreci ve eleştirilerle ilgili "Ben bazı şeyleri yeni tecrübe ediyorum, 16 milyon Euro'ya bir takım kurduk. Bazı saldırıların bir kısmını tahmin ediyorum ama söylemiyorum. Ben buradayım. Allah ömür verdikçe futbol dünyasının içinde olmak istiyorum. Erol hoca benim ağabeyim. Öyle bir şeye kimse cüret edemez." dediğini ifade etti.

        4

        "TRİBÜNDEKİ ARKADAŞLARINA SESLENDİ"

        Çelikler, "Mert Hakan Yandaş'ın sosyal medyadaki videosunu sordum. Emre Belözoğlu'na 'Sana mı söyledi' dedim. Hayır, yedekteki arkadaşı beraberlik golünün ardından 'Hadi Mert, hadi Mert' derken ona söyledi' dedi. O sözler Emre Belözoğlu'na değil." ifadelerini kullandı.

        5

        "SOSA İLE BERABERİZ"

        Fenerbahçe'nin yıldızı Sosa'nın Emre Belözoğlu'ndan çok rahatsız olduğu iddialarına Belözoğlu şu yanıtı verdi: "Şu anda Sosa ile beraberiz. Gayet rahatız, birlikte evdeyiz. Sosa'yı Başakşehir maçına yetiştirmeye çalışıyoruz."

        6

        NE OLMUŞTU?

        Fenerbahçe'nin Gaziantep FK'ya 3-1 yenildiği maçın ilk yarısında Mert Hakan Yandaş'ın ekranlara yansıyan sözleri gündem olmuştu. Mert Hakan, Pelkas'ın beraberlik golünün ardından hocası Erol Bulut'un yanına gitti.