Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Fenerbahçe transferde Borini ve Onur Bulut için masada! - FB transfer haberleri - Fenerbahçe Haberleri
        1

        Süper Lig'de 3 maçlık galibiyet serisi yakalayan Fenerbahçe, zirve takibini de sürdürmek istiyor. Ligde 44 puanla 2.sırada yer alan Sarı-Lacivertliler transferde de gaza bastı.

        2

        TAKIMA İLK KATILAN SAMET AKAYDİN

        İlk olarak Adana Demirspor'dan Samet Akaydin'i reklerine bağlayan Fenerbahçe, bu transfer için 3.7 milyon euro bonservis bedeli ödedi.

        3

        Samet, Fenerbahçe forması ile 4 maça çıkarken Attila Szalai ile iyi bir uyum yakaladı.

        4

        SOL BEKE JAYDEN OOSTERWOLDE

        Samet Akaydin transferinin ardından genç ve gelecek vadeden futbolculara yönelen Fenerbahçe Yönetimi, Parma'dan Jayden Oosterwolde'yi transfer etti.

        5

        Sarı-Lacivertliler anlaşma sağladığı Hollandalı futbolcu Jayden Oosterwolde için Parma'ya 6 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek.

        6

        EMRE DEMİR'DEN 4.5 YILLIK İMZA

        Fenerbahçe, Oosterwolde transferinden sonra bir başka geleceğe yatırım transferini de Barcelona forması giyen Emre Demir ile yaptı.

        10

        Fabio Borini'nin serbest kalma bedeli 2.5 milyon euro. Fenerbahçe, İtalyan oyuncuyla imzaları atmak için görüşmeleri sürdürüyor.

        11

        ONUR BULUT'TA İŞLEM TAMAM

        Fenerbahçe, Kayserispor'da son 2 sezonda gösterdiği performansla dikkat çeken ve milli takıma kadar yükselen Onur Bulut transferinde de son aşamaya geldi.

        12

        Kayserispor Basın Sözcüsü Samet Koç, Onur Bulut transferi için Fenerbahçe'yle prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı.

        16

        Son olarak Galatasaray derbisinde görev yapan ve sadece 45 dakika sahada kalan Brezilyalı stoper, Gaziantep ve Ümraniye maçlarında kadroya giremedi. Gustavo, kupadaki Rize maçında ise kulübede bekledi.

        17

        Yabancı kontenjanı dolu olan Sarı-Lacivertlilerde, sezonun ikinci bölümünde 29 yaşındaki stoperin TFF'ye bildirilecek olan listenin dışında kalma ihtimali son derece yüksek.

        18

        OSAYI SAMUEL'E İNGİLTERE'DEN TEKLİF VAR

        İngiltere Premier Lig ekibi Crystal Palace, Fenerbahçe'den Osayi Samuel için devreye girdi.