Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Fenerbahçe Son dakika haberi Fenerbahçe Lincoln Henrique transferini açıkladı! 4 yıllık sözleşme ve... - Spor haberleri - Fenerbahçe Haberleri

        Fenerbahçe Kulübü, Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique ile 4 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

        Sarı-lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

        "Kulübümüz, Brezilyalı orta saha oyuncusu Lincoln Henrique ile anlaşma sağladı. 23 yaşındaki futbolcuyla 4 yıllık sözleşme imzalandı.

        2022-23, 2023-24, 2024-25, 2025-26 sezonlarında Fenerbahçemizin formasını giyecek olan Lincoln Henrique'nin Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi'nde gerçekleştirilen imzasında Yönetim Kurulu Üyemiz Selahattin Baki hazır bulundu.

        Lincoln Henrique'ye 'Ailemize hoş geldin' diyor; Fenerbahçemiz ile nice zaferler ve şampiyonluklar diliyoruz."

        REKLAM

        "FENERBAHÇE İÇİN SAHADA HER ŞEYİ VERECEĞİM"

        Fenerbahçe’nin yeni transferi Lincoln Henrique, kulübün istediği büyük hedefleri kazanmak istediğine vurgu yaparak, Fenerbahçe için sahada her şeyi vereceğini söyledi.

        23 yaşındaki futbolcu kendisini sarı-lacivert renklere bağlayan imzayı attıktan sonra yaptığı açıklamada, “Çok mutluyum, bu fırsattan dolayı çok motiveyim. Hiç şüphe yok ki sezon başladığında sahada Fenerbahçe için her şeyi vereceğim. Kulübün büyüklüğünden zaten bahsetmeme gerek yok. Türkiye’nin en büyük kulübü. Kulübün istediği büyük hedefleri kazanmak istiyorum” dedi.

        Taraftarlarla ilgili de konuşan Henrique, “Onların bana göstermiş olduğu destekten ve ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Sahada Fenerbahçe taraftarı için her zaman elimden gelenin en iyisini yapacağım, her zaman maksimumumu vereceğim. Bu sezon güzel bir sezon olacak ve inşallah bütün hedeflerimizi kazanırız” sözlerine yer verdi.

        Daha sonra Teknik Direktör Jorge Jesus’la da bir araya gelen Lincoln Henrique, sahayı ve soyunma odalarını gezdi.

        GEÇEN SEZON 12 GOL KATKISI

        Lincoln geçen sezon Portekiz ekibi Santa Clara'da 32 maça çıktı. 5 defa rakip ağları sarsan Brezilyalı, 7 de asist yaptı. Lincoln Henrique, 2017-18 sezonunda Çaykur Rizespor'da kiralık olarak forma giymişti.

        ÖNERİLEN VİDEO
        Şurada Paylaş!

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ