Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa DAVA SONUÇLANDI! Son dakika: Eski eşini sokak ortasında çocuğunun gözü önünde dövmüştü, karar çıktı!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Samsun'un Canik ilçesinde 5 yaşındaki çocuğunun gözü önünde eski eşini darbeden İbrahim Zarap, ikinci kez hakim karşısına çıktı.

        İnfial yaratan olayla ilgili de mahkeme kararını açıkladı. Samsun 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde görülen davada, eski eşi Emriye Metoğlu'nu darbeden İbrahim Zarap, "kasten öldürmeye teşebbüs"ten 10 yıl, "mala zarar verme" suçundan da 4 ay olmak üzere 10 yıl 4 ay hapis cezasına çarptırıldı.

        "KARARDAN DOLAYI MUTLUYUZ"

        Duruşma sonrası açıklama yapan Emriye Metoğlu da, "Böyle bir karar çıkacağını biliyordum, çünkü avukatıma güveniyordum. Anlattığı şeyler canımı ne kadar sıksa da yalanlar üzerine kuruluydu. Yalanlardan olumlu bir sonuç beklemezdi. Bu karardan dolayı mutluyuz. Yine da cezayı az buldum, daha fazla olabilirdi. Mahkemede kendini savunmaktan çok bana olan gönül bağını anlattı. Daha sonra cezaevinde yaşadığı sıkıntıları anlattı ve insanların vicdanıyla oynamaya çalıştı. Benden yine özür diledi, benim onu aldattığımı söyledi, o zaman neden özür diledi" dedi.

        NE OLMUŞTU?

        İlçede 6 Mart'ta, 5 yaşındaki kızını annesine götürmek için buluştuğu eski eşi E.M'yi darbettiği iddia edilen Zarap, tutuklanmıştı. Başında ve yüzünde ezikler oluşan E.M. ise hastaneye kaldırılmıştı.

        Eşinden yaklaşık 3 yıl önce boşandığı belirtilen kadının, cep telefonuyla kaydedilen görüntülerde çocuğunun gözü önünde darbedilmesi sosyal medyada tepkiye neden olmuştu.

        Eski eşi E.M'yi daha önce de darbettiği ve bıçakla yaraladığı öne sürülen İbrahim Zarap'ın "yaralama" suçundan da ayrıca yargılandığı ortaya çıkmıştı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ