15 yaşındaki Nebahat'tan 8 gündür haber yok!
Eskişehir'de lise 2'inci sınıf öğrencisi Nebahat Biçer (15), 27 Ekim'de evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Halil ve Nariye Biçer çifti, kızlarının bulunması için polise kayıp başvurusunda bulunurken, sosyal medyadan da fotoğraflarını paylaşarak, yardım istedi. Anne Nariye Biçer, "Kızım ne olursun eve geri dön. Başka hiçbir şey istemiyorum" diyerek, gözyaşı döktü
ABONE OLEskişehir'de, 15 yaşındaki Nebahat Biçer, geçen hafta evinden çıktıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamadı. Ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu Nebahat her yerde aranıyor.
Tepebaşı ilçesine bağlı Ömerağa Mahallesi'nde Halil ve Nariye Biçer çiftinin 3 çocuğundan biri olan lise 2'inci sınıf öğrencisi Nebahat Biçer, 27 Ekim gecesi evden çıktıktan sonra bir daha kendisinden haber alınamadı. Biçer çifti, aramalarına rağmen kızlarını bulamayınca Eskişehir Emniyet Müdürlüğü'ne kayıp başvurusunda bulundu. Sosyal medyada kızlarının fotoğraflarını da paylaşan çift, yardım istedi. Polis, Nebahat'i bulmak için çalışma başlattı.