Yaylada zorba dehşeti! Genç kızı bağlayıp kaçırdılar
Antalya'nın Manavgat ilçesi Başlar Yaylası'da hayvan otlatan 22 yaşındaki Emine Ebru Arıcan, kimliği belirsiz 3 zorba tarafından ağzı bantlanıp, elleri ve kolları bağlanarak kaçırıldı. Korkunç olayı aileye haber veren genç kızın yanındaki komşu kızı, şüphelileri daha önce hiç görmediğini söyledi. Jandarma, genç kızın bulunması için çalışma başlattı
ABONE OLAntalya'nın Manavgat ilçesi Başlar Yaylası'da hayvan otlatan Emine Ebru Arıcan (22), kimliği belirsiz 3 zorba tarafından kaçırıldı.
DHA'nın haberine göre, Manavgat'ın merkeze yaklaşık 60 kilometre uzaklıktaki Karabucak Mahallesi'nin Başlar Yaylası'nda ailesiyle yaşayan Emine Ebru Arıcan, dün komşusunun kızı E.C. (16) ile Körkuyu mevkiine oğlak otlatmaya gitti. Bir süre sonra kızların yanına yaya olarak kimliği belirsiz 3 kişi geldi.
Yazı Boyutua
Yazı Boyutua
GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ