Habertürk
    Takipte Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Böyle baba olmaz olsun! 30 yıl hapis!
        Sesli Dinle
        0:00 / 0:00

        Bolu 1. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşmaya, tutuklu sanık S.İ, eşi E.İ. ve taraf avukatları katıldı. Kızına cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla yargılanan S.İ. duruşmada suçsuz olduğunu ileri sürerek, "Bir baba öz kızına böyle bir şey yapmaz" diye son savunmasını yaptı.

        MAHKEME 30 YIL HAPİSE HÜKMETTİ

        AA'da yer alan habere göre duruşmaya katılan anne E.İ. ise eşinin en ağır şekilde cezalandırılmasını istedi. Mahkeme heyeti, sanık S.İ'nin, "çocukların cinsel istismarı" suçundan 30 yıl hapisle cezalandırılmasına hükmetti.

        ÖNERİLEN VİDEO

        Kardeş katliamında zanlı tutuklandı

        Ordu'da, önceki gün ağabeyi 66 yaşındaki Mehmet, yengesi 58 yaşındaki Emine ve yeğeni 39 yaşındaki Resul Gülen'i silahla öldüren 61 yaşındaki Muharrem Gülen tutuklandı. Ailesini katleden Gülen'in ifadesi ortaya çıktı. İşte, aile katliamının gerekçesi... (İHA)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ