Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika kan donduran olay! Genç kadını bıçakla öldürdüler! - Haberler

        Isparta'da sabah saatlerinde Anadolu Mahallesi 131. Cadde'de 4 katlı bir binanın 3. katında insanın kanını donduran bir olay meydana geldi. Bir kadının bıçaklandığı yönündeki ihbar üzerine olay yerine 112 acil sağlık ve emniyet ekipleri sevk edildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içinde yatan Gamze Esgicioğlu’nun (23) öldüğünü belirledi.

        OMZUNDAN BIÇAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

        Omzundan bıçaklanarak öldürüldüğü belirlenen genç kadının cenazesi otopsi yapılmak üzere Isparta Şehir Hastanesi morguna götürüldü.

        4 ŞÜPHELİ GÖZALTINA ALINDI

        İHA'da yer alan habere göre polis olay sırasında evde olan aralarında Gamze Esgicioğlu’nun sevgilisinin de bulunduğu 4 şüpheliyi gözaltına aldı. Gözaltına alınan H.B., M.K., H.Y. ve İ.O.B. emniyete götürüldü.

        İLK İFADESİ ORTAYA ÇIKTI

        Şüphelilerden H.B.’nin ilk ifadesinde Gamze Esgicioğlu’nun kendisine sarıldığını ve ‘nefes alamıyorum’ diyerek yere düştüğünü söylediği öğrenildi.

        GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

        Öte yandan, şüphelilerin Gamze Esgicioğlu ile birlikte gece 03.08’te bir otomobille binaya geldikleri görüntüler bir işyerinin güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde 07 FDP 46 plakalı otomobilin binanın önüne geldiği, şoför kapısının açıldığı anlar yer aldı.

        ÜNİVERSİTE MEZUNUYDU

        Gamze Esgicioğlu’nun 2019 yılında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Uluborlu Meslek Yüksekokulu Bilgi Güvenliği Teknolojileri Bölümü'nden mezun olduğu öğrenildi. Polisin olayla ilgili soruşturması sürüyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ