Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika! Metrobüs yolunda intihar gibi kaza! Yeni mezun genç kurtarılamadı

        İstanbul Mecidiyeköy'de metrobüsle motosikletin çarpışması sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

        Mecidiyeköy Köprüsü üzerinde, Beylikdüzü-Söğütlüçeşme seferini yapan metrobüs ile Emrecan Azder (27) yönetimindeki 34 BOZ 442 plakalı motosiklet çarpıştı. Kazada Azder ile metrobüsteki yolculardan biri yaralandı. Sürücü Azder, ihbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin yaptığı kalp masajının ardından kaldırıldığı hastanede yaşamını yitirdi.

        Kazada metrobüste bulunan iki yolcu da ani fren nedeniyle hafif yaralandı. Yaralılar hastanede tedavi altına alındı.

        Kaza nedeniyle metrobüs seferlerinde bir süre aksama yaşandı. Metrobüsteki yolcular, diğer ulaşım araçlarına yönlendirildi.

        UKRAYNA'DA EĞİTİM GÖRDÜ

        Yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybeden Emrecan Azder'in Ukrayna'daki bir üniversitenin ekonomi bölümünden yeni mezun olduğu ve vatani görevini yapmak için Türkiye'ye döndüğü öğrenildi.

        SİLİVRİ'DE TOPRAĞA VERİLECEK

        Azder'in cenazesinin bugün Silivri Piri Mehmet Paşa Camii'nde ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Ali Paşa Yeni Kabristanlığı'nda toprağa verileceği öğrenildi.

        METROBÜS YOLUNA 15 TEMMUZ ŞEHİTLER KÖPRÜSÜ'NDE GİRMİŞ

        Kaza sonrası yapılan ilk incelemede Azder'in kullandığı motosiklet ile 15 Temmuz Şehitler Köprüsü üzerinde metrobüs yoluna girdiği belirlendi. Zincirlikuyu durağında İETT görevlileri tarafından durdurulmak istenen sürücünün uyarıları dikkate almayarak yoluna devam ettiği bildirildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ