Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem 3. Sayfa Son dakika: Sultanahmet'te otelde yangın! Mahsur kalanlar kurtarıldı

        Sultanahmet'te 5 yıldızlı otelin sauna bölümünde yangın çıktı. Saunada bulunan 4 kişilik aile yaralandı. Yangına müdahale eden bir itfaiye eri de dumandan etkilendi. Yaralanan Cezayir asıllı Fransız vatandaşı 59 yaşındaki Fatma Sadouki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Habertürk Haber Merkezi'nden Nihat Uludağ'ın aktardığı bilgilere göre, Fatih ilçesine bağlı Alemdar Mahallesi Ticarethane Sokak'ta bulunan 5 yıldızlı bir otelin sauna kısmında saat 11.45 sıralarında bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Yangın kısa sürede büyürken, oteli duman kapladı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi. Yangına itfaiye müdahale ederek söndürüldü. Yangın sırasında saunada olduğu öğrenilen aynı aileden 4 kişi hafif yaralandı. Tahliye edilen 4 kişi ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Yaralanan Cezayir asıllı Fransız vatandaşı 59 yaşındaki Fatma Sadouki, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

        Yangına müdahale eden bir itfaiye eri de dumandan etkilendi. Yangının söndürülmesinin ardından itfaiye ekipleri olay yerinde incelemelerde bulundu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ