Üniversitede şantaj ve taciz!
Selçuk Üniversitesi'nde (SÜ) görevli iki akademisyenin, aralarında yaşandığı öne sürülen taciz ve şantaj iddialarından dolayı açığa alındığı bildirildi. İddiaya göre akademisyen Ö.G.H, çalıştığı fakültenin bölüm başkanı olan Prof. Dr. H.S.Ç.'nin cinsel saldırı, tehdit, hakaret ve şantajlarına maruz kaldığını ileri sürüp savcılığa başvurmuştu
ABONE OLKonya'daki Selçuk Üniversitesi'nin (SÜ) internet sitesinden yapılan açıklamada, "Basın organları ile sosyal medyada çıkan, Selçuk Üniversitesi'nin ve toplumumuzun etiğiyle uyuşmayan haberler üzerine kamuoyunu bilgilendirmek amacıyla bir basın açıklaması gerekli görülmüştür" ifadesi kullanıldı.
"İKİ AKADEMİSYEN DE AÇIĞA ALINDI"
AA'da yer alan habere göre, üniversitede görevli iki öğretim üyesi arasında yaşandığı iddia edilen taciz ve şantaj olayının, savcılığa intikal ettiği, rektörlük tarafından da ivedi şekilde idari soruşturma başlatıldığı aktarılan açıklamada, bahsi geçen kişilerin görevden uzaklaştırıldığı, hukuki sürecin devam ettiği kaydedildi.