Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Magazin Sosyal medyada Serenay Sarıkaya rüzgarı! "Ne yetenekli kadınsın!" - Magazin haberleri
        1

        STOW TV ekranlarının sevilen dizisi 'Aile'nin ön izleme sahnesinde Serenay Sarıkaya’nın ‘Yaramızda Kalsın’ şarkısını seslendirdiği anlar sosyal medyaya damga vurdu. Ünlü oyuncuya binlerce yorum geldi.

        2

        Her Salı akşamı SHOW TV ekranlarında izleyici karşısına çıkan başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya'nın yer aldığı Aile dizisinde bu akşam Devin güzel sesiyle Aslan'ı büyüleyecek.

        3

        Sosyal medyada paylaşım rekorları kıran Serenay Sarıkaya'nın şarkı söylediği anlara, sevenleri tarafından; "Ne yetenekli kadın", "Yapamadığı hiçbir şey yok", "Hem kendisi güzel hem sesi güzel" gibi yorumlar geldi.

        4

        Aile dizisinin 11 Nisan akşamı yayınlanacak olan bölümünde Aslan ve Devin eğlenmek için bir mekana gidiyorlar ve sahne alan şarkıcının Aslan'a olan yakın tavırları Devin'in dikkatini çekiyor.

        5

        Sahne alan kişi 'Yaramızda Kalsın' şarkısını seslendirdiği sırada 'Aslan’a ve 'Devin’e sırayla mikrofon uzatırken, 'Aslan’ın yine 'Devin' adına konuşarak sesinin güzel olmadığını söylemesi üzerine 'Devin' eline mikrofonu alarak şarkıyı söylemeye başlıyor.

        6

        Hakan Bonomo’nun senaryosunu üstlendiği, Ahmet Katıksız’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı Aile dizisi yeni bölümüyle bu akşam saat 20.00'de SHOW TV'de!

        Haberi Hazırlayan: Melis Göroğulları

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ