Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol EuroCup Strasbourg Galatasaray maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? - Basketbol Haberleri

        Eurocup yarı finalinde İspanya'nın Gran Canaria takımını geçerek adını finale yazdıran temsilcimiz Galatasaray Odeabank, Fransa temsilcisi Strasbourg ile bugün karşı karşıya gelecek. Peki Strasbourg-Galatasaray Odeabank maçı saat kaçta, hangi kanalda yayınlanacak? İşte detaylar...

        İlk maçı İstanbul'da 89-75 kazanan sarı-kırmızılı takım, büyük çekişmeye sahne olan ve uzatmaya giden rövanşta rakibine 13 sayı farkla mağlup oldu ancak adını finale yazdırmayı başardı. Temsilcimiz Galatasaray Odeabank'ın rakibi ise İtalya'nın Dolomiti Energia Trento takımını eleyen Fransa temsilcisi Strasbourg oldu.

        STRASBOURG-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

        Temsilcimiz Galatasaray Odeabank, ULEB Eurocup Final serisi birinci maçında Strasbourg ile 22 Nisan Cuma(bugün) günü saat 22.00'de karşı karşıya geliyor. Fransa’da bulunan Rhenus Sport’taki mücadele NTV Spor’dan naklen yayınlanacak.

        GALATASARAY ODEABANK: EUROCUP'TA İLK DEFA BİR TÜRK TAKIMI FİNALDE

        Aydın Örs’lü Efes Pilsen’in 1996 yılında Koraç Kupası’nı kazanarak Türk basketbol tarihine damgasını vuran başarıyı yakalamasının üzerinden 15 sene geçerken Baş Antrenörlüğünü Ergin Ataman’ın yaptığı Beşiktaş Milangaz ise 2011-12 yılında FIBA EuroChallenge şampiyonu olarak Türkiye’ye ikinci bir Avrupa Kupası’nı getirmiş oldu. Yine Ergin Ataman yönetiminde Galatasaray Odeabank, ULEB Eurocup’ta finale çıkarak Türk basketbol tarihinde bir ilki gerçekleştirmiş olup, kupayı kazandığı takdirde Galatasaray Erkek Basketbol Takımının tarihinde ilk defa bir Avrupa Kupası’nı müzesine taşımış olacak.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ