Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Zalgiris Fenerbahçe basketbol maçı hangi kanalda, saat kaçta, ne zaman? THT Euroleague - Basketbol Haberleri

        THY Avrupa Ligi 24. haftasında Fenerbahçe, Litvanya'nın Zalgiris Kaunas takımı ile karşılaşacak. Fenerbahçe, 38 puan ile 4. sırada bulunurken, rakibi Zalgiris Kaunas 33 puanla 10. sırada yer alıyor. Peki Zalgiris - Fenerbahçe basketbol maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? İşte karşılaşmanın detayları...

        ZALGİRİS - FENERBAHÇE BASKETBOL MAÇI SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

        Zalgiris Kaunas ile Fenerbahçe, THY Avrupa Ligi 22. haftasında mücadele edecek. Zalgiris Kaunas - Fenerbahçe basketbol maçı 02 Mart Perşembe günü (bugün) saat 20.00'de başlayacak. Zalgirio Arena'da oynanacak karşılaşma beIN Sports 2 ve TRT Spor'dan canlı olarak yayınlanacak.

        REKLAM

        Ligde oynadığı 23 maçtan 15 galibiyet ve 8 mağlubiyetle ayrılan Fenerbahçe, puan cetvelinde 4. sırada yer alıyor. Zalgiris Kaunas ise 10 galibiyet, 13 yenilgi ile 10. sırada bulunuyor.

        İki takım arasında sezonun ilk yarısında oynanan müsabakayı Fenerbahçe, 82-68 kazanmıştı.

        FENERBAHÇE'DE VESELY KADRODA YOK

        Fenerbahçe Basketbol Takımı'nda sakatlık geçiren Çek oyuncu Jan Vesely, THY Avrupa Ligi'nde Zalgiris ile bugün oynanacak maçın kadrosuna alınmadı.

        Sarı-lacivertli kulüpten alınan bilgiye göre, antrenmanda ayak bileği burkulan Vesely, başantrenör Zeljko Obradovic tarafından deplasmanda oynanacak Zalgiris maçının kadrosuna dahil edilmedi.

        Fenerbahçe'de sol dizindeki menisküs nedeniyle ameliyat olacak Kostas Sloukas da karşılaşmanın kadrosunda yer almıyor.

        "ÇOK AGRESİF BİR TAKIMLA KARŞILAŞACAĞIZ"

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Zeljko Obradovic, THY Avrupa Liginde bugün deplasmanda karşılaşacakları Litvanyanın Zalgiris Kaunas takımının çok agresif oynadığını söyledi.

        Kulübün internet sitesine açıklamalarda bulunan Sırp başantrenör, rakibin genç ve tecrübeli birçok kaliteli oyuncusunun olduğunu vurgulayarak, "Çok agresif basketbol oynayan bir takımla karşılaşacağız. Her maçta taraftarlarından çok iyi destek alıyorlar. Her zaman olduğu gibi bu maçı da kazanabilmek için çok iyi konsantre olmamız gerekiyor." ifadelerini kullandı.

        Fenerbahçe Erkek Basketbol Takımının Sırp oyuncusu Nikola Kalinic ise Zalgiris Kaunasın çok iyi bir takım olduğunu belirterek, şunları kaydetti:

        "Zalgiris Kaunas çok sert bir takım. Bunu İstanbuldaki maçta da görmüştük. Oldukça fiziksel oynuyorlar ve bence mücadelenin kilit noktası da bu olacak. Onların sertliğine ve fiziksel mücadelesine cevap verebilmek bizim için önemli. Sakatlığı bulunan oyuncularımız dışında tüm gücümüzle parkeye çıkacak ve kazanmaya çalışacağız."

        SALON KONUMU

        Harita
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ