Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Basketbol Diğer A Milli Erkek Basketbol Takımı'nın doktorluğunu yürüten Doç. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu, İspanya Basketbol Takım Doktorları Eğitim Konferansı'na konuşmacı olarak davet edildi - Basketbol Haberleri

        Türkiye Basketbol Federasyonu'ndan yapılan açıklamada, 27-29 Haziran tarihlerinde İspanya’nın Valencia şehrinde yapılacak eğitim konferasında Beyzadeoğlu'nun konuşmacı olarak yer alacağı ve organizasyona İspanya basketbol liglerinin her kademesinde görevli olan takım doktorlarının katılacakları belirtildi.

        İki gün sürecek konferansta Beyzadeoğlu'nun, "Spor Hekimliği’nde Sitokinler (ORTHOKINE): Ne zaman ve nasıl kullanılmalı?" başlıklı seminer vererek tecrübelerini İspanyol meslektaşlarıyla paylaşacağı vurgulandı.

        Açıklamada, Doç. Dr. Beyzadeoğlu'nun, "Bildiğim kadarıyla basketbol ve sağlık eğitimi konusunda Türkiye’den ilk kez bir hekim böyle bir konferansa davet ediliyor. Bu toplantılara İspanya Basketbol Federasyonu’na bağlı tüm takımların hekimleri katılıyorlar. Benim davet edilmemin nedeni ise bizim ilk kez milli takımda uyguladığımız bazı enjeksiyon tekniklerinin, katıldığımız turnuvalarda diğer hekimler tarafından görülüp merak edilmesidir. Konferansta da kendileriyle bu konudaki bilgi ve tecrübelerimi paylaşacağım. Hem benim hem de Türkiye adına gurur verici bir durum” ifadelerine yer verildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ