Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Trabzonspor Trabzonspor, bonservisi elinde olan ancak 3 milyon Euro imza parası isteyen Daniel Osvaldo’nun menajeri ile pazarlığa oturdu - Trabzonspor Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Lazio’dan sağ beke Cavanda’yı, Sevilla’dan ön liberoya Mbia’yı alan, Okay Yokuşlu ve Alper Uludağ gibi genç isimlerle kadrosunu güçlendiren Trabzonspor’un ilk hedefi forvet transferi... Bu kapsamda çalışmalarını sürdüren Bordo-Mavili yönetim, İngiliz ekibi Southampton’un sözleşmesini feshettiği golcü futbolcu Daniel Osvaldo’yu renklerine bağlamak için temaslara hız verdi. Oscar Cardozo ve Deniz Yılmaz’ın sakat olması nedeniyle forvet transferini bir an önce bitirmek isteyen Fırtına, Osvaldo’nun menajeri ile geçtiğimiz günlerde bir araya gelmişti.

        ‘İNDİRİM YAPARSA ALIRIZ’

        Yapılan bu zirvede menajeri, İtalyan forvetin 3 milyon Euro imza parası istediğini iletmişti. Hem bu rakamı çok bulan hem de Osvaldo’nun 3 milyon Euro peşin istemesine karşılık veremeyen Trabzonspor Yönetimi, indirim talep etti. Bordo-Mavili kurmayların, “Kesinlikle bu teklifi kabul edemeyiz. En fazla 1.5 milyon Euro imza parası veririz” dediği öğrenildi. Sportif direktör Süleyman Hurma’nın ise “Bizim böyle bir garanti para verme şansımız yok. Osvaldo istediğimiz makul seviyelere gelir ve indirim yaparsa kendisini alırız” diye konuştuğu belirtildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ