Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray "Sahasında deplasmana çıkacak" - Galatasaray Haberleri

        Hertha'nın mali işler sorumlusu Ingo Schiller, statta Türklerin üstünlüğünün olacağını belirtirken, Hertha'nın oyuncusu Pal Dardai ise bu sezon deplasmanda çok iyi oyunlar çıkarttıklarına işaret etti.

        Dardai, Hertha BSC Berlin ile Galatasaray arasında 26 Ekim 1999 tarihinde oynanan ve Galatasaray'ın 4-1 kazandığı maçı hatırlatarak, ''Bizim için çok kötü bir geceydi. Sahada da Galatasaray tarafından alaya alındık. Bunun tekrarlanmaması lazım'' dedi.

        Türk takımlarının her zaman yürekten oynadıklarını, önemli maçlarda yeteneklerinin üzerine çıktıklarını kaydeden Dardai, Türk futbolcuların, kendilerine karşı sert bir şekilde yakın oynanmasını sevmediklerini ve böyle bir durumda sabırlarını kaybettiklerini söyledi.

        Dardei, takımda herkesin sert bir şekilde mücadele etmesi durumunda maçı kazanacaklarını savundu.

        Hertha'nın Ukraynalı oyuncusu Andrey Voronin de bu karşılaşmanın kendileri için bir final maçı olduğunu, Galatasaray'a karşı yenilmeleri durumunda Olympiakos maçına turist gibi çıkacaklarını söyledi.

        Hertha'nın menajeri Dieter Hoeness de sportif açıdan başarı sağlamak, Türklerle birlikte büyük bir şenliği kutlamak istediklerini belirtti.

        Alman Birinci Ligi (Bundesliga) takımlarından FC Energie Cottbus'ta oynayan Cağdaş Atan da karşılaşmayı statta izleyeceğini ve Galatasaray'a şans dilediğini belirterek, ''Ben Türküm ve Galatasaray'ın kazanmasını istiyorum. Ancak karşılaşmanın 1-1 berabere biteceğini tahmin ediyorum'' dedi.

        ''Berliner Morgenpost'' ve ''B.Z'' gazeteleri de maç hakkında Berlin'de yaşayan Türklerin görüşlerine yer verdiler.

        Mehmet Yılmaz adlı vatandaş ''Berliner Morgenpost'' gazetesine yaptığı açıklamada, heyecanlı bir maç olmasını dilediğini, önemli olanın, dostluğun kazanması olduğunu söyledi.

        Mehmet Yıldız adlı bir vatandaş ise ''Stada giderek Galatasaray'ın galibiyetini görmek istiyorum'' dedi.

        Galatasaray Spandau kulübünün yöneticisi olan Burak Işıkdağlıoğlu ise ''B.Z'' gazetesine yaptığı açıklamada, gençliğinde Hertha BSC Berlin'de oynadığını, bu nedenle Hertha'yı tuttuğunu belirtti.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ