Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Beşiktaş liderlik ve avantaj peşinde - Beşiktaş Haberleri

        Atatürk Olimpiyat Stadı'nda saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Alman hakem Felix Zwayer düdük çalacak. Zwayer'in yardımcılıklarını Rafael Foltyn ve Holger Henschel yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi olarak da Mike Pickel görev alacak.

        H Grubu'ndaki diğer mücadelede ise Arnavutluk'un Skenderbeu takımı, TSİ 23.05'te sahasında Portekiz temsilcisi Sporting Lizbon'u konuk edecek.

        "KARA KARTALLAR" LİDERLİK VE AVTAJ PEŞİNDE

        Beşiktaş, Lokomotiv Moskova karşısında grup liderliği için sahaya çıkacak.

        Taraftarının önünde Rus temsilcisini ağırlayacak siyah-beyazlı ekip, karşılaşmadan galibiyetle ayrılması durumunda hem liderliğe yükselecek hem de gruptan çıkma yolunda avantaj yakalayacak.

        "Kara Kartallar", gruptaki ilk maçında deplasmanda Skenderbeu'yu 1-0 mağlup edip, ikinci karşılaşmasında sahasında Sporting Lizbon, üçüncü mücadelesinde ise dış sahada Lokomotiv Moskova ile 1-1 berabere kalmıştı.

        Grup maçlarına deplasmanda aldığı 3-1'lik Sporting Lizbon galibiyetiyle başlayan, ardından da sahasında Skenderbeu'yu 2-0 mağlup eden Lokomotiv Moskova, dördüncü hafta mücadeleleri öncesi grupta 7 puanla lider durumda bulunuyor.

        H Grubu'nda dördüncü maçlar öncesi puan durumu şöyle:

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ