Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Kasımpaşa Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Kasımpaşa Galatasaray maçı bugün 20:15'te ekranlara geliyor. Galatasaray'ın yeni hocası Mustafa Denizli'nin çıkacağı ilk karşılaşma olacak olan Kasımpaşa Galatasaray maçı saat kaçta hangi kanalda yayınlanacak? Muhtemel 11'ler ve daha fazlası..

        Spor Toto Süper Lig 13.haftası kapsamında saat 20:15'te Kasımpaşa Recep Tayyip Erdoğan Stadyumunda oynanacak olan Kasımpaşa Galatasaray maçı Lig TV kanalından naklen yayınlanacak.

        Galatasaray maçı ile ilgili yorum yapan takımın tecrübeli golcüsü Adem Büyük, “Defansif olarak sıkıntımız yok ama ileride gol pozisyonları yakalamamıza rağmen son vuruşlarda hem şanssızlık hem de bazen beceriksizlik yaşıyoruz. Bu şanssızlıklarımız ve hakem faktörleri olmasa, şu anda daha üst sıralarda olabilirdik” diye konuştu. Hakem hatalarından dert yanan Adem Büyük, “Bariz hakem hatalarıyla puanlarımız gitti. Bu yüzden Beşiktaş’ı son dakika penaltısıyla elden kaçırdık. Ben, önümüze bazı engellerin çıkmadığı sürece G.Saray maçını kazanacağımıza inanıyorum” ifadesini kullandı.

        ‘6 PUANLIK MÜCADELE’

        G.Saray karşılaşmasına “6 puanlık maç” gözüyle baktıklarını da dile getiren Adem Büyük, şöyle devam etti: “Kazanırsak G.Saray’la puanlarımız eşitlenecek. Son iki sezonda G.Saray’la oynadığımız maçlar hep kafa kafaya gitti. Geçen sezon 2-0 öndeyken 3-2 kaybettik. Bu kez aynı şeye izin vermeyiz.”

        MUHTEMEL 11'LER

        KASIMPAŞA

        Andreas Isaksson

        Kenneth Omeruo

        Olivier Veigneau

        Ryan Donk

        Titi

        Erhan Kartal

        Andre Castro

        Oscar Scarione

        Tunay Torun

        Adem Büyük

        Eren Derdiyok

        GALATASARAY

        Fernando Muslera

        Aurelien Chedjou

        Hakan Balta

        Sabri Sarıoğlu

        Semih Kaya

        Bilal Kısa

        Selçuk İnan

        Wesley Sneijder

        Yasin Öztekin

        Burak Yılmaz

        Lukas Podolski

        KASIMPAŞA MAÇA HAZIR

        Kemerburgaz Kasımpaşa Spor Tesislerinde, Teknik Sorumlu Rıza Çalımbay yönetiminde gerçekleştirilen antrenman 17:00'da başladı. Antrenmana oyuncular koşu ve ısınma hareketleriyle başladılar, 5'e 2 top kapma çalışmalarıyla devam ettiler. Antrenman çift kale maçın ardından yapılan şut çalışmalarıyla sona erdi.

        Kaleciler, Andreas Isaksson, Ramazan Köse, Eray Birniçan ve Oto Goshadze kaleci antrenörü Cengiz Birgen ile ayrı olarak çalıştılar. Daha sonra yapılan çalışmalarda kaleciler değişimli olarak kaleye geçtiler.

        Kasımpaşa, Galatasaray maçı hazırlıklarını tamamlayarak, kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

        LİGDE 23.KEZ

        Türkiye’de profesyonel futbola geçilen 1959 yılından bu yana Kasımpaşa ile en üst seviyede 22 kez lig maçına çıkan Galatasaray, rakibine galibiyet sayısında 14-3’lük üstünlük kurmayı başardı. Bu rekabette Kasımpaşa ağlarını toplam 42 kez havalandıran Galatasaray, kalesinde gördüğü 18 gole engel olamadı. Galatasaray, Kasımpaşa önünde en farklı lig galibiyetini 1963-1964 sezonunda 5-0 ile almayı başardı.

        Galatasaray, Kasımpaşa ile 2014-2015 sezonunda ligde oynadığı iki maçtan da galibiyetle ayrıldı.

        Sezonun ilk yarısındaki karşılaşmada Adem Büyük’ün golüyle Türk Telekom Arena’da yenik duruma düşen Galatasaray, ikinci yarıda Burak Yılmaz ile beraberliği yakalarken son dakikada Umut Bulut’un kafa vuruşunun ardından mücadeleden 2-1 galip ayrılmayı başardı. İki takım arasında sezonun ikinci yarısındaki karşılaşmada Kasımpaşa, bu kez Castro ve Tunay Torun’un golleriyle devreye 2-0 önde girdi. Ancak ikinci yarıda Selçuk İnan, Umut Bulut ve Burak Yılmaz’ın golleri 3-2’lik galibiyeti getirdi.

        KASIMPAŞA LİGİN EN AZ GOL YİYEN TAKIMI

        Galatasaray’ın Süper Lig’in 13. haftasındaki rakibi Kasımpaşa, geride kalan bölümde beş galibiyet, dört beraberlik, üç mağlubiyet ve toplam 19 puanla haftaya altıncı basamakta başladı. Rakip fileleri 15 kez havalandıran İstanbul temsilcisi, kalesinde gördüğü dokuz golle bu alanda ligin en başarılı takımı oldu. Ligdeki son dört maçında bir galibiyet alan Rıza Çalımbay’ın öğrencileri, beş karşılaşmada kalesini gole kapadı. Kasımpaşa’da Eren Derdiyok ve Oscar Scarione’nin bu sezon ligde dörder golü bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ