Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Eskişehirspor Eskişehir sevgisi ağlattı! - Futbol Haberleri

        Eskişehirspor Yönetimi, Merkez Valiliğine alınan Eskişehir Valisi Kadir Çalışıcı’yı makamında ziyaret ederek, üzüntülerini dile getirdiler. Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal başkanlığında Vali Çalışıcı’ya ziyarete eden yönetim, Çalışıcı’ya ahşaptan yapılmış duvar panosu hediye etti. Halil Ünal, Kadir Çalışıcı’yı vali olarak değil, bir ağabey olarak gördüklerini belirterek, "Eskişehir’in gönül adamı, görev adamı, şehrin her kitlesini sahiplenmiş, bizimle her şeyi paylaşmış bir kişi Vali Kadir Çalışıcı" dedi.

        ÜNAL DUYGULANDIRDI Böyle hoş olmayan bir tablo ile karşıladıklarını belirten Başkan Halil Ünal, "Valimizin merkeze alınması, şahsımı ve yönetimi ziyadesiyle üzdü. Eskişehir için hiçbir zaman vefasız olmadı. Telefonlarım hiç susmadı ve dün sabah gözyaşlarımı tutamadım. Her şeyin hayırlısı olsun diyoruz. Eskişehir’in valisi değil, babası her zaman dertleşeceğimiz bir insan olarak sizi hatırlayacağız. Eskişehirspor ve Eskişehir için yaptığınız hizmetleri tek tek söylesek kitap olur. Nerede olursanız olun bundan sonra da sizinle Eskişehirspor konusunda dertleşeceğiz" dedi.

        GÖZYAŞLARINI TUTAMADI Eskişehirspor Kulübü Başkanı Halil Ünal’ın sözleri sonrasında Vali Kadir Çalışıcı duygu dolu anlar yaşadı. Halil Ünal ve yönetiminin konuşmaları sonrasında gözyaşlarına hakim olamayan Vali Çalışıcı, sessiz kalmayı tercih etti. Üzgün olduğu her halinden belli olan ve ziyaretleri kabul eden Çalışıcı, Eskişehirspor’u hiçbir zaman unutmayacağını ve bu sevginin dinmeyeceğini nerede olursa olsun destek vermeye devam edeceğini söyledi. Daha sonra basın mensuplarının dışarı alınması ile Eskişehirspor Yönetimi bir süre daha Vali Çalışıcı ile görüşme yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ