Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Türkiye Kupası Akhisar Galatasaray maçı hangi kanalda saat kaçta? Martin Linnes oynayacak mı? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası E Grubu’nda lider konumda bulunan Galatasaray, bugün Akhisar Bld. ile deplasmanda karşılaşacak. Sarı-Kırmızılı kafile maça günübirlik gidecek. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin, yedek ağırlıklı bir kadroyla gideceği deplasman maçında yeni transfer Martin Linnes’i de 11’de oynatacağı öğrenildi.

        GALATASARAY AKHİSAR BELEDİYESPOR MAÇI HANGİ KANALDA SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        Ziraat Türkiye Kupası karşılaşması kapsamında oynanacak Akhisar Belediyespor Galatasaray maçı 19 Ocak salı günü, saat 20:45'da A Haber kanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı orta hakem Serkan Tokat yönetirken, yardımcılıklarını Engin Erdem ve Önder Yılmaz üstlenecek.

        4 İSME SON ŞANS

        Aslan’ın bugün Akhisar Belediye ile oynayacağı kupa mücadelesinde 4 futbolcunun takımdaki kaderi belli olacak. Teknik direktör Mustafa Denizli’nin Akhisar karşılaşmasında takımda az forma şansı bulan Tarık Çamdal, Koray Günter, Jem Paul Karacan ve Emre Çolak’a son kez şans vererek performanslarını değerlendireceği öğrenildi. Bu oyunculardan yetersiz olanların takımdan gönderilmesi planlanıyor.

        6 AY SONRA TAKIMLA ÇALIŞTI

        Galatasaray’a uzun süredir sakatlığı bulunan Hamit Altıntop’tan müjdeli haber geldi. Sezon başından beri sakatlığı nedeniyle forma giyemeyen yıldız oyuncu, aylar süren tedavinin ardından tam olarak iyileşti.

        Sivasspor maçı öncesine kadar takımdan ayrı fizyoterapist eşliğinde çalışan Hamit, Cimbom’un dün yaptığı antrenmanda tam 6 ay sonra takımla birlikte çalıştı ve yapılan taktik antrenmanda da yer aldı. Bu sezon ligde henüz bir dakika bile forma giyemeyen Hamit’in, oynayacağı maç ile karşılaşma sonu yaptığı felsefi konuşmaları heyecanla bekleniyor.

        YEKTA’YA ‘G.SARAY’ TEPKİSİ

        Sezon başında Sivas’a transfer olan Yekta Kurtuluş’a Kırmızı Beyazlı taraftarlardan tepki var. Yekta’nın Twitter’daki profil fotoğrafının G.Saray formalı olmasını eleştiren taraftarlar, “G.Saray’dan dışlandın, 3 yıllığına 2,5 milyon Euro’ya Sivas’a imza attın. Sivas forması yerine sosyal medyada üzerindeki G.Saray formasıyla poz veriyorsun. Yekta bu sevdandan ya vazgeçersin ya da Sivasspor senden...” dediler.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ