Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Bucaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta? - Futbol Haberleri

        Ziraat Türkiye Kupası'nda bu akşam Spor Toto 2. Lig takımlarından Bucaspor, Beşiktaş ile karşı karşıya gelecek. Peki Bucaspor Beşiktaş maçı hangi kanalda, saat kaçta başlayacak? İşte detaylar...

        BUCASPOR BEŞİKTAŞ MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

        Bucaspor-Beşiktaş maçı 31 Ocak Pazar(bugün) günü saat 17.45'te başlayacak. Yeni Buca Stadı'nda oynanacak karşılaşma Atv ekranlarından canlı olarak yayınlanacak.

        Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu'nda Yeni Buca Stadı'nda oynanacak Bucaspor-Beşiktaş karşılaşmasında siyah-beyaz'lı takım deplasmanda oynayacağı Bucaspor maçını kazanıp Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final'e yükselmek istiyor.

        GOMEZ, 35 GÜN SONRA...

        Siyah-Beyazlı formayla son golünü Süper Lig’in 17. haftasındaki 4-0’lık Konyaspor karşılaşmasında atan Alman golcü Mario Gomez, bu akşam takımının en önemli hücum silahı olacak. Bu sezon Beşiktaş formasıyla çıktığı 24 mücadelede rakip fileleri 15 kez sarsan 30 yaşındaki futbolcu, tam 35 gün sonra suskunluğunu bozmak için çaba gösterecek.

        BUCASPOR İDDİALI

        Beşiktaş'a saygı duyduklarını ancak çekinmediklerini söyleyen Teknik Direktörü Suat Kaya, "Rakibimizin Beşiktaş olduğunu öğrenince çok sevindik. Futbolcularımın maça ekstra motivasyonla çıkacağına eminim. Hem kulübümüz hem de oyuncularımız için bu karşılaşma önemli vitrin olacak. Beşiktaş'ın sahaya as futbolcularıyla çıkacağını düşünüyorum. Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş'i iyi tanıyorum, rakiplerine saygıyla yaklaşır. Pazar günü Mario Gomez, Quaresma, Gökhan Töre, Olcay, Atiba ve Oğuzhan gibi yıldızlar sahada olacaktır. Kamuoyunda Beşiktaş'ın bizi eleyeceğine dair bir önyargı var ancak genç oyuncularım, bu yargıyı kırmak için elinden geleni yapacak." diye konuştu.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ