Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Lazio Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda başlayacak? Maçın hakemi kim? - Futbol Haberleri

        Avrupa Ligi’nde Lazio ile 1-1’in rövanşında bugün kozlarını paylaşacak olan Galatasaray, turu geçip bu sezon çok üzdüğü taraftarını sevindirmek istiyor. Peki iki tarafın da varını yoğunu ortaya koyacağı Lazio Galatasaray maçı saat kaçta, hangi kanalda canlı izlenebilecek? İşte maç hakkında tüm detaylar...

        Roma’da basın toplantısı düzenleyen Mustafa Denizli, “Bizi bir sonraki tura taşıyacak skoru elde etmek için 90 dakika aklımızı, yüreğimizi ve gücümüzü sahada en aktif ve kolektif şekilde kullanmak mecburiyetindeyiz. Yaptığımız hazırlıklar bu çerçevede. Tüm bunların gerçekleşmesi, takımın performansıyla yakından ilişkili” diye konuştu. “Tur şansınızın yüzde 51 olduğunu düşünmemiz için olumlu faktörleri söyler misiniz?” şeklinde soru yöneltilen Denizli, şu yanıtı verdi: “Tabii bu öncelikle takımımla paylaşmam gereken düşünce. Bu salondaki hiç kimse ilk maçtan sonra net şekilde ‘şu takım tur’ atlar kanısını ortaya koyamaz. Bunun gerçekleşmesi için ne yapmamız gerektiği konusunda çalışmalar yaptık. Bazı fedakarlıkların ön plana çıkması lazım. Hem saha içinde yardımlaşmalıyız, risk alma yönünden de fedakarlıklar yapmak mecburiyetindeyiz. Gol ve goller atmadan tur şansımız yok. Öncelikli hedefimiz bu. Yüzde 51 düşüncesinin o zaman bir şey ifade edeceğini söylemek mümkün olur.”

        "HİÇ PENALTI ÇALIŞTIRMADIM"
        Mustafa Denizli, maçın uzatmalara gidebileceğini düşünerek penaltı çalıştırıp çalıştırmadığı sorusuna kızdı. Denizli, “Ben teknik adamlık hayatıma başladığımdan bu yana, hiçbir takıma penaltı çalıştırması yaptırmadım. Penaltı çalışmasına götürecek düşünceyi yaşamadım, takımımla paylaşmadım. Bu maçla ilgili de böyle bir çalışmamız olmadı” dedi.
        LAZİO - GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA OYNANACAK?

        UEFA Avrupa Ligi son 32 turunun rövanş maçı kapsamında oynanacak Lazio Galatasaray maçı 25 Şubat Perşembe günü (bugün) saat 20.00'da karşılaşacak. Roma Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak kritik karşılaşma TRT 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Karşılaşmayı Rusya Futbol Federasyonundan hakem Vladislav Bezborodov yönetirken yardımcılıklarını Nikolai Golubev ve Maksim Gavrilin üstlenecek.

        UMUT BULUT'A TERAPİ

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ