Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Galatasaray Mustafa Denizli'nin Galatasaray'dan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor - Galatasaray Haberleri

        HABERTÜRK SPOR

        Ve Galatasaray’da 3. Mustafa Denizli döneminin sonuna gelindi... Gaziantep maçı sonrası “istifa” sinyali veren ve telefonda Dursun Özbek’e “Artık devam edemeyeceğim” diyen Mustafa Denizli, dün Florya’da yapılan çalışmaya çıkmadı.

        TAFFAREL ÇALIŞTIRDI

        Sarı-Kırmızılılar dün, ‘nöbetçi’ antrenör Claudio Taffarel yönetiminde çalıştı. Antrenman öncesi öğrencileriyle vedalaşan Denizli’nin, “Buraya çok farklı umutlarla geldim, ancak istediklerimi gerçekleştiremedim. Yolunda gitmeyen birçok şey oldu. Bu süreçte kırdıklarım olduysa özür dilerim. Hepiniz hakkınızı helal edin. Siz büyük bir takımın oyuncularısınız. G.Saray’ı bu durumdan kurtarmak yine sizin elinizde” diye konuştuğu öğrenildi. Denizli’nin Gaziantepspor maçı sonrası yaptığı açıklamaların ardından büyük şok yaşayan Başkan Dursun Özbek, hem hocayı ikna edebileceği umudu hem de alternatif isim belirleme çalışmaları nedeniyle dün beklenen randevuyu bugüne erteledi.

        BAŞKAN SÜRE KAZANMAYA ÇALIŞIYOR

        Yönetici arkadaşlarıyla görüşüp izlenecek yolları tartışan ve krizi atlatmak için zaman kazanmaya çalışan Dursun Özbek, dün Gayrettepe’deki otelinden çıktığı sırada muhabirlerin sorularıyla karşılaştı. Şu anda verilmiş kesin bir kararın olmadığını belirten Özbek, “Hocamızla henüz görüşmedik. Bugün biraz yoğunluk vardı. Yarın (bugün) bir araya geleceğiz” dedi. G.Saray başkanı, ‘Denizli istifa etti mi’ sorusuna ise “Hayır. Daha görüşeceğiz. Görüşmediğimiz için net bir cevap veremiyorum. Mustafa Denizli hala bizim hocamız” diyerek ikna umudu taşıdığını gösterdi. Buna rağmen Denizli’nin bırakmakta kararlı olduğu bildirildi.

        ODASINI BİLE BOŞALTTI

        67 yaşındaki teknik adamın, oyuncularla vedalaşmakla yetinmediği, eşyalarını da topladığı öğrenildi. Bavulunu hazırlayıp odasını boşaltan Denizli’nin, yakın çevresine “Gösterdiğim çabamın karşılığını alamadım. Güvendiğim bazı oyuncularda hayal kırıklığı yaşadım. Bu kulübe çok şey verdim. Ancak hak etmediğim tepkiler ağrıma gitti, beni incitti” diyerek dert yandığı öğrenildi.

        1.5 MİLYON PEŞİN ALMIŞTI

        Hamza Hamzaoğlu’nun yerine 1.5 yıllığına göreve getirilen Mustafa Denizli, imza atar atmaz 1.5 milyon dolar peşin almıştı. 26 Kasım 2015’te KAP’a yapılan açıklamada Denizli’ye mayıs 2017’ye kadar 4.5 milyon dolar ödeneceği bildirildi. Kalan 3 milyon dolarlık ücreti 15 eşit taksite bölünen Denizli’ye, ocak ayında 200 bin dolar daha verildi. Ancak başkan, şubat ayındaki taksitin ödemesini durdurdu. Ayrılık kararında bunun da etkili olabileceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ