Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol 1. Lig Akhisarspor Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta oynanacak? Bilet fiyatları ne kadar? - Fenerbahçe Haberleri

        HTSPOR

        Geçtiğimiz haftayı liderlik yarışı verdiği Beşiktaş galibiyetiyle kapatan Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor'u geçerek aldığı galibiyetin etkisini sürdürmek istiyor. Diğer taraftan ligin iddialı ekiplerinden olan Akigolar ise Avrupa Ligi hayalini gerçekleştirmek için varını yoğunu ortaya koyacak.

        Peki çekişmeli geçeceği düşünülen Akhisar Belediyespor Fenerbahçe maçı ne zaman, saat kaçta ekranlara gelecek? Maç biletleri ve istatistiklerine haberimizin detaylarından ulaşabilirsiniz.

        AKHİSAR MAÇA HAZIR

        6 Mart Pazar günü kendi evinde Fenerbahçe ile karşılaşacak olan Akhisar Belediyespor, hazırlıklarını sürdürüyor.

        Teknik Direktör Cihat Arslan yönetiminde dün sabah gerçekleştirilen antrenmanda futbolcular 5’e 2 çalışarak antrenmana başladılar. Çift kale maç yaparak antrenman tamamladılar. Yer yer yağış altında geçen antrenman 1 saat 10 dakika sürdü.

        FENER'İN PROGRAMI YOĞUN

        İki puan fark ile liderlik koltuğunda oturan Sarı-Lacivertliler, üç kulvarda devam eden ilerleyişi sağlayabilmek için 3 puana gözlerini dikti. Geçtiğimiz hafta Beşiktaş'ı evinde 2-0 mağlup eden, hafta içerisinde Amed Sportif AŞ ile Türkiye Kupası karşılaşmasına çıkan yorgun Kanarya, gelecek hafta içi karşılaşacağı Braga maçı öncesi Manisa'da Akhisar Belediyespor'a konuk olacak.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR - FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

        Spor Toto Süper Lig 24. haftakarşılaşması kapsamında oynanacak Akhisar Belediyespor - Fenerbahçe maçı 06 Mart Pazargünü, saat 19:00'da, Lig TVkanalından canlı izlenebilecek. Karşılaşmayı hakem Hüseyin Göçekyönetirken, yardımcılıklarını Orkun Aktaşve Kemal Yılmazüstlenecek.

        ARALARINDAKİ YEDİNCİ KARŞILAŞMA

        Spor Toto Süper Lig'de 7 kez karşılaşan Fenerbahçe ve Akhisar Belediyespor, sahadan üçer galibiyet ve bir beraberlik ile ayrıldı. Akhisar Belediyespor evinde oynadığı üç karşılaşmanın ikisinden galibiyetle ayrılırken, birinde Fenerbahçe'ye boyun eğdi.

        Fenerbahçe son dört maçtır Akhisar Belediyespor'a karşı galip gelemiyor. Bu karşılaşmalardan ikisi Akigoların evinde oynanarıken, diğer iki Kadıköy'de gerçekleşmiş ve Fenerbahçe bu maçlardan galibiyetle ayrılamamıştır.

        Fenerbahçe'nin Süper Lig tarihinde en düşük gol ortalaması Akhisar'a karşı 1,43 gol ile olmuştur.

        Fernandao, Süper Lig'de Akhisar Belediyespor'a karşı oynadığı dört maçta dört gol kaydetmiştir.

        FENERBAHÇE HAZIRLIKLARA BAŞLADI

        Can Bartu Tesisleri'nde teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde saat 14.00'te başlayan çalışma, 1 saat 10 dakika sürdü. Amed Sportif Faaliyetler karşısında görev alan oyuncular rejenerasyon çalışması yaparken, diğer oyuncular ise ısınma ve çabukluk çalışmalarının ardından 5'e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. Çalışma, pas organizasyonlarının ardından dar alanda yapılan çift kale maçla tamamlandı.

        Gökhan Gönül, Mehmet Topal ve Lazar Markovic takımdan ayrı özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

        Fenerbahçe, Akhisar Belediyespor maçı hazırlıklarını yarın yapacağı antrenmanla tamamlayacak.

        AKHİSAR BELEDİYESPOR - FENERBAHÇE MAÇ BİLET FİYATLARI

        Kategori Bilet Fiyatı
        1. Kategori 150,00 TL
        2. Kategori 120,00 TL
        3. Kategori 115,00 TL
        Misafir 110,00 TL
        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ