Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Şekip Mosturoğlu'ndan Süper Lig AŞ, Dursun Özbek ve Terraneo açıklaması! - Beşiktaş Haberleri

        Sözlerine kurulması için çalışmalar yapılan Süper Lig AŞ işe başlayan Mosturoğlu, "Kulüp olarak bizim beklediğimiz bir projeydi. Bu proje Kulüpler Birliği Başkanı iken Aziz Yıldırım tarafından ortaya atıldı. Sayın Göksel Gümüşdağ da büyük çaba sarfediyor. Ben inanıyorum, burada önemli olan yapının kurulması. En önemli olan şey ise Göksel Gümüşdağ'ın da ifade ettiği gibi yayın konusundaki mali hakları federasyonun değil kulüplerin kurması" ifadelerini kullandı.

        DURSUN ÖZBEK'E GÖNDERME

        Mosturoğlu, Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in derbi ile ilgili açıklamalarına ise şöyle cevap verdi:

        "Dursun Özbek'in 'derbi kesinlikle 28 Nisan'da oynanacak' sözlerinin nereden geldiğini bilmiyorum. Bu kararı Futbol Federasyonu belirleyecek. Dursun Özbek'in sözünü ettiği gibi aynı şartlarda olması, o şartların sağlanması nasıl mümkün olacak bilmiyorum. O yüzden bu tartışmalara girmeyi uygun görmüyorum. Bizim derbi tarihiyle ilgili bir çalışmamız var ama ben tam olarak bilgi sahibi değilim."

        TERRANEO VE AVUKATI İLE 3 HAFTA GÖRÜŞTÜK

        Son olarak geçtiğimiz günlerde görevine son verilen Sportif Direktör Giuliano Terraneo için konuşan Şekip Mosturoğlu, "Birkaç gün önce Terraneo, 'görevime neden son verildiğini bilmiyorum' şeklinde bir açıklama yapmış. Biz sözleşmeyi bitirmeden önceki 3 haftalık dönemde Terraneo ve onun avukatıyla yazılı olarak görüştük. Sanıyorum duygusal olarak bu açıklamayı yaptı. Kulübümüzün tasarrufudur. İleriki günlerde yaşanan görüşmelerle ilgili herhalde bir açıklama yapılır" ifadelerini kullandı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ