Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Spor Futbol Süper Lig Beşiktaş Vodafone Arena için futbolculara iki bilet - Beşiktaş Haberleri

        HABERTÜRK SPOR | KARTAL YİĞİT

        Vodafone Arena için artık gün sayan Beşiktaş’ta yönetim iç sahada kalan 3 maç için hem ayrı ayrı hem de paket bilet satımına dün başladı.

        Günlerdir yaşanan bilet ve kombine çılgınlığı ise zirve noktasına ulaştı. Başkan Fikret Orman, çok sayıda bilet talebinin gelmesi üzerine yaptığı açıklama ile bu konudaki tutumlarını ortaya koysa da hem yöneticilerin hem de kulübün telefonları kilitlendi.

        Önceki günkü yönetim kurulu toplantısını tamamen yeni stat açılışına ayıran Orman ve ekibi, önce protokol açılışının detaylarını konuştu. Ardından konu bilet taleplerine geldi.

        TELEFONLAR SUSMUYOR

        Başkan Fikret Orman, yöneticilerin bilet konusundaki sıkıntısını dile getirmeleri üzerine, “Birine taviz verirsek bunun önüne geçemeyiz. Ben sürekli taraftara çağrıda bulundum, ‘Gelin kombinenizi alın’ dedim. Ama kimse oralı olmadı. Şimdi açılış zamanı geldi, herkes bilet kombine peşinde. En kötü dönemde takımın yanında olanlara haksızlık etmem, edemem. Eğer geriye bilet kalırsa, satış yapılır” dedi.

        Sonrasında gündeme futbolcuların talepleri geldi. Ancak bilet çılgınlığı futbolcuları da vurdu! Başkan Orman, toplantıda futbolculardan da çok sayıda talep gelmesinin hatırlatılması üzerine, “Onlar bu işin en büyük parçası. Sahada yer alan onlar. Ama imkan yoksa ne yapabiliriz? Durum ortada. Futbolcularımıza kişi başı 2 adet ücretsiz bilet vereceğiz. Bunun dışında bir bilet verme şansımız söz konusu değil. Eğer satışa sunulan biletlerden elde kalan olursa takıma o zaman ek bilet verebiliriz” diye konuştu. Bilet konusunda futbolcuların da telefonlarının susmadığı öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ